Новини, в яких згадується Гаель Гарсія Берналь

29 серпня 2023,  16:42 | Новини фільмів

Вийшов трейлер біографічної драми «Кассандро», де відомий мексиканський актор Гаель Гарсіа Берналь, який прославився завдяки ролі молодого Че Гевари у «Щоденниках мотоцикліста», зануриться у світ луча лібре і втілить квір-реслера.

Читати далі...
17 квітня 2023,  22:24 | Новини фільмів

Слідом за постерами стримінгова платформа Netflix представила офіційний трейлер пригодницького екшен-трилера «Мати», де Дженніфер Лопес втілить кілерку.

Читати далі...
10 квітня 2023,  18:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала два постери екшен-трилера «Мати» режисерки Нікі Каро, головну героїню якого втілить Дженніфер Лопес.

Читати далі...
19 березня 2023,  12:05 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Минулого року супергеройські блокбастери Marvel Studios все ще заробляли у світовому прокаті пристойні гроші (друга сольна пригода Доктора Стренджа навіть майже дійшла до мільярда), проте відгуки шанувальників залишали бажати кращого. І навіть представлення нового головного лиходія MCU Канга Завойовника в екшені «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» не оправдало завищених після Війни нескінченності очікувань глядачів. Проте минулого року завдяки платформі Disney Plus на світ з’явився менш бюджетний фільм «Нічний перевертень» (також відомий як «Нічний вовкулака»), який став дуже незвичним експериментом для MCU. І ви точно маєте його подивитися (якщо ще не дивилися).

Читати далі...
28 вересня 2022,  12:09 | Новини фільмів

Після кількох романтичних комедій Дженніфер Лопес вирішила змінити амплуа та взяти до рук снайперську гвинтівку. Перший погляд на її наступну героїню показує небезпечний тизер фільму «The Mother», яким поділилася платформа Netflix.

Читати далі...
13 вересня 2022,  10:02 | Новини фільмів

Під час панелі Marvel Studios на конвенції D23 Expo президент кіностудії Кевін Файгі представив офіційний трейлер таємничого проєкту «Werewolf by Night», де Гаель Гарсія Берналь перевтілиться у вовкулаку з коміксів Marvel.

Читати далі...
7 березня 2021,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх кіноманів, які обожнюють творчість режисера М. Найта Ш'ямалана, який зняв «Шосте відчуття» та «Спліт». Цього літа на екрани українських кінотеатрів увірветься його наступний трилер «Старий» («Old»).

Читати далі...
8 лютого 2021,  18:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думали, що у фантастики «Тенет» Крістофера Нолана був заплутаний сюжет, пов'язаний з часом? М. Найт Ш'ямалан збирається його перевершити в своєму новому трилері під назвою «Old», де час опиняється в ролі безжального зла.

Читати далі...
27 вересня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Спліт» і «Скло» М. Найт Ш'ямалан приступив до зйомок свого нового загадкового проекту, який називається «Old» («Старий»).

Читати далі...
23 квітня 2019,  03:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки 2 сезону «Американської історії злочинів» Пенелопа Крус та Едгар Рамірес возз'єднаються в новому трилері Олів'є Ассайаса «Осина мережа».

Читати далі...
12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
10 серпня 2018,  22:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінована на «Оскар» актриса Меггі Джилленхол виконує головну роль у драматичному фільмі Сари Коланджело «Вихователька».

Ліза Спінеллі (Джилленхол) працює вихователькою в дитячому саду в Нью-Йорку і прагне вести життя мистецтва та інтелектуалізму. Вона ходить на уроки поезії, але її результати виявляються посередніми. Одного разу Ліза чує, як її 5-річний вихованець Джиммі (Паркер Севак) читає у класі свій вірш, і він потрясає виховательку. Вважаючи, що хлопчик є схожим на маленького Моцарта генієм, вона спрямовує всі свої сили на те, щоб виростити його талант, і в гонитві за неможливою мрією Ліза стає готовою кинути все, що у неї є.

Разом з Джилленхол у цій історії зіграли володар премії «Золотий глобус» Гаель Гарсіа Берналь, Роза Салазар і Майкл Чернус.

Прем'єра «Виховательки» відбулася на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат драма Коланджело вийде у жовтні. Поки невідомо, чи дійде вона до українських кінотеатрів.

22 листопада 2017,  01:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У Країні мертвих теж є свої талант-шоу, показує новий фрагмент мультфільму «Коко».

Коли хлопчик Мігель (Ентоні Гонсалес), який дуже любить музику і хоче стати таким же великим музикантом, як його прапрадід Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), потрапляє в чарівну Країну мертвих, він разом зі своїм новим другом Гектором (Гаель Гарсія Берналь) відправляється дивитися битву музичних груп. За кого з її учасників ви вболіваєте?

В український прокат «Коко» виходить у четвер, 23 листопада. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

18 листопада 2017,  20:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов фінальний трейлер очікуваної анімації від Disney і Pixar «Коко», до чиєї прем'єри залишилося менше тижня.

Щороку всі мексиканці збираються разом, включаючи сім'ю хлопчика Мігеля (Ентоні Гонсалес), який мріє стати великим музикантом. І в цей День мертвих він чудесним чином потрапить в чарівний потойбічний світ, де подружиться зі скелетом з великим серцем на ім'я Гектор (Гаель Гарсія Берналь) та познайомиться зі своїми предками і видатним музикантом Ернесто де ла Крусом (Бенджамін Бретт), своїм прапрадідусем, на якого юний герой так прагне бути схожим.

Знайомимося з українськими голосами мультфільму «Коко». У кіно він прибуде 23 листопада.

3 листопада 2017,  17:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося яскравий український ТБ-ролик очікуваного мультфільму від Disney і Pixar «Коко», який повідомляє, що цієї осені можливо все.

Це історія юного хлопчика Мігеля (Ентоні Гонсалес), який хоче стати великим музикантом, як його знаменитий предок Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), але в його родині існує табу на заняття музикою. Одного разу він потрапляє в чарівний потойбічний світ, де йому належить познайомитися з доброзичливим скелетом Гектором (Гаель Гарсія Берналь) та дізнатися таємницю свого роду.

Українська прем'єра мультфільму від творців «Думками навиворіт» і «В пошуках Дорі» відбудеться 23 листопада.