Новини, в яких згадується Стівен Ян

8 січня 2024,  22:52 | Нагороди та премії

У Беверлі-Гіллз відбулася 81-а церемонія нагородження премії «Золотий глобус», що відмітила найкращі фільми, серіали та акторів 2023 року, і цьогорічним лідером став байопік «Оппенгеймер», що отримав аж 5 нагород.

Читати далі...
18 жовтня 2023,  18:44 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Prime від Amazon нарешті поділилася офіційним трейлером очікуваного другого сезону супергеройського мультсеріалу «Невразливий», що повертається з новими серіями цієї осені.

Читати далі...
10 грудня 2022,  21:35 | Новини фільмів

Після успіху супергеройського фільму «Бетмен» Роберт Паттінсон вирішив повернутися до світу авторського кіно і незабаром зіграє головну роль у стрічці знаменитого корейського режисера Пона Чжуна Хо «Мікі 17».

Читати далі...
14 червня 2022,  16:02 | Новини фільмів

Представляємо офіційний український трейлер нового загадкового фільму жахів Джордана Піла під назвою «Ноу», який вийде у прокат в Україні 11 серпня. І це точно найдивніший трейлер, який ви могли бачити останнім часом.

Читати далі...
9 червня 2022,  17:27 | Новини фільмів

Кіностудія Universal Pictures поділилася сьогодні в мережі фінальним трейлером нового загадкового трилера «Ноу», який зняв творець хітових стрічок «Пастка» та «Ми» Джордан Піл. І тепер більш-менш ясно, у чому полягає його сюжет.

Читати далі...
22 березня 2021,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер зворушливої і надихаючої кінострічки Лі Айзека Чуна «Мінарі», яка минулого тижня отримала аж 6 номінацій на престижну кінопремію «Оскар».

Читати далі...
13 березня 2021,  20:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найбільш очікуваних супергеройських прем'єр місяця після серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» та фільму «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» стане мультсеріал «Невразливий», який вийде на стримінговій платформі Amazon.

Читати далі...
5 жовтня 2017,  18:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер майбутнього мультфільму від Sony Animation «Провідна зоря». Він збирається представити несподіваний погляд на історію народження Ісуса Христа, де головними героями будуть тварини — осел Бо (Стівен Ян), голуб Дейв (Кіген-Майкл Кі), овечка Рут (Ейді Брайант) та трійця веселих верблюдів Сайрус (Тайлер Перрі), Фелікс (Трейсі Морган) і Дебора (Опра Вінфрі).

Режисером мультфільму виступає Тімоті Рекарт, номінований на «Оскар» за короткометражку «Догори ногами». У світовий прокат «Провідна зоря» вийде в листопаді.

24 вересня 2017,  01:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося трейлер 4 сезону науково-фантастичного мультсеріалу «Вольтрон: Легендарний захисник». Коли Шіро (Джошуа Кітон) повертається в замок-корабель, Кіт (Стівен Ян) робить вибір, який викликає розкол між ним і командою Вольтрона. Оскільки Аллура (Кімберлі Брукс) і команда зосереджуються на створенні коаліції Вольтрона, плани принца Лотора (А.Дж. Локасціо) починають складатися.

Новий сезон «Вольтрон: Легендарний захисник» вийде 13 жовтня на Netflix.

28 липня 2017,  18:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в світовий прокат «Емоджі Муві» студія Sony Animation представила трейлер до свого наступного творіння для всієї родини — мультфільму «Зірка». Він покаже перше Різдво c нової точки зору. Головним героєм історії виступає маленький, але хоробрий ослик, який разом з іншими звірами, включаючи голуба, ягня і верблюдів, на яких їхали троє волхвів, стають неоспіваними героями під час народження Ісуса Христа.

Світова прем'єра мультфільму, який озвучують Опра Вінфрі, Крістін Ченоует, Кіген-Майкл Кі, Джина Родрігез, Стівен Ян та Крістофер Пламмер, відбудеться в листопаді.

16 червня 2017,  21:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер пригодницько-фантастичної драми «Окча», де зіграли Тільда Свінтон, Пол Дано, Джейк Джилленхол, Лілі Коллінз і Стівен Ян. Вона розповідає про зворушливу дружбу дівчинки Міджі (Ан Со-хен) та геномодифікованої свині Окчі, на яку полює могутня міжнародна компанія.

Критики від нового творіння режисера Пона Чжуна Хо в захваті, а ми з нетерпінням очікуємо прем'єри фільму, яка відбудеться 28 червня на сайті Netflix.

7 березня 2017,  19:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фантастична драма режисера Пона Чжуна Хо «Окджа» обзавелася першим тизером, де з'являється героїня Тільди Свінтон. Фільм, в якому також зіграють Джейк Джилленхол, Пол Дано, Лілі Коллінз та Стівен Ян, розповість про дівчинку і її незвичайного друга — генетично створену свиню на ім'я Окджа, яку намагається викрасти могутня міжнародна корпорація.

Світова прем'єра кінокартини від режисера постапокаліптичного трилеру «Крізь сніг» відбудеться 28 червня на Netflix.

21 липня 2016,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC представил 11 персональных постеров с героями 7 сезона «Ходячих мертвецов», жизнь каждого из которых оказалась на волоске.

Читати далі...
22 червня 2015,  13:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вбивства на пляжі» Девід Теннант віддасть свій голос персонажа мультфільму «Chew», якого спочатку повинен був озвучувати Робін Вільямс.

Мультфільм буде адаптацією однойменного коміксу, чиї події розвиваються навколо детектива з незвичайною здатністю бачити минуле того, що їсть. Детектив живе в світі, де пташине м'ясо є нелегальним після того, як пташиний грип убив мільйони американців. У головного героя також зав'язуються романтичні стосунки з жінкою, яка працює кулінарним критиком, яка може так писати про їжу, що у читача з'являється враження, ніби він спробував це блюдо.

Теннант озвучить Мейсона Савоя, колишнього ментора детектива, який став лиходієм. 

Самого детектива і його кохану озвучують зірки інших серіалів: Стівен Ян з «Ходячих мерців» та Феліша Дей з «Надприродного». Вони вже встигли записати свої ролі, Теннант же почав роботу лише минулого тижня. 

Виробництво мультфільму, який повинен був вийти ще в 2014 році, було припинено у зв'язку зі смертю Робіна Вільямса, який дуже любив читати комікси і був фанатом журналу «Chew».

Режисером анімаційної адаптації є Джефф Креліц, зняв серію «Торчвуд: Павутина брехні».

За останній час для Теннанта це вже друга роль, яка родом з коміксів. Нещодавно стало відомо, що він зіграє в марвеловському супергеройському серіалі «Відома як Джессіка Джонс», де втілить лиходія Пурпурна людина.