Новини, в яких згадується Стівен Спілберг

7 лютого 2024,  21:10 | Новини фільмів

Не встигла завершитися хітова трилогія «Світ Юрського періоду», як студія Universal Pictures вирішила дуже скоро випустити її... перезапуск. І він вже має дату прем'єри.

Читати далі...
5 жовтня 2023,  22:01 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Apple TV+ опублікувала перші кадри свого очікуваного серіалу «Володарі повітря» про Другу світову війну, одну з головних ролей в якому виконає зірка минулорічного фільму «Елвіс» Остін Батлер.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Індіана Джонс і Реліквія долі»
Остання пригода легендарного археолога
1 вересня 2023,  18:45 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Уся увага цього літа дісталася кіноподії під назвою «Барбенгеймер», тобто стрічкам «Барбі» та «Оппенгеймер», проте головною кінопрем'єрою для шанувальників пригод та археології точно стала стрічка «Індіана Джонс і Реліквія долі», де знаменитий Гаррісон Форд востаннє втілив легендарного шукача пригод та професора археології доктора Індіану Джонса, який ніколи не сидить на місці. І цього разу його чекає зустріч не з іншопланетянами, як у попередньому фільмі, а з його давніми ворогами нацистами, які знову хочуть здобути могутній артефакт, що допоможе змінити їм хід історії.

Читати далі...
21 травня 2023,  03:06 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фільму «Індіана Джонс і Реліквія долі», яка відбулася в рамках 76-го Каннского кінофестивалю, представляємо його новий дубльований трейлер, де Гаррісона Форда зробили знову молодим за допомогою сучасних технологій.

Читати далі...
28 січня 2023,  23:39 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Американська кіноакадемія оголосила своїх номінантів на «Оскар», і цього року на звання Найкращий фільм претендують не тільки драми, а й блокбастери-мільярдери.

Читати далі...
7 січня 2023,  07:13 | Новини фільмів

Наступним режисерським та акторським проєктом номінанта на премію «Оскар» Бредлі Купера стане біографічна драма «Maestro», де компанію йому складе номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган. І у нас вже є перший погляд на їхніх героїв.

Читати далі...
12 грудня 2022,  23:45 | Нагороди та премії

Сьогодні Голлівудська асоціація іноземної преси оголосила цьогорічних претендентів на премію «Золотий глобус», куди увійшли нові стрічки від Стівена Спілберга та Джеймса Кемерона, включаючи сиквел «Аватара» (хоча він ще не вийшов у прокат).

Читати далі...
29 вересня 2022,  09:51 | Новини фільмів

На початку наступного року в український прокат вийде нова стрічка легендарного Стівена Спілберга під назвою «Фабельмани», головну жіночу роль в якій зіграє номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс.

Читати далі...
17 вересня 2022,  09:49 | Новини фільмів

Не пройшло і року з того часу, як на великі екрани вийшов мюзикл Стівена Спілберга «Вестсайдська історія», що отримав один «Оскар», як голлівудський митець представляє вже свою наступну кінострічку, що називається «Фабельмани».

Читати далі...
23 червня 2022,  17:34 | Новини фільмів

Цей день настав. Незважаючи на всі перепони, в український прокат виходить очікуваний науково-фантастичний блокбастер «Світ Юрського періоду 3: Домініон», який обіцяє «епічне завершення епохи Юрського періоду». І, звичайно ж, багато зустрічей зі старими динозаврами та знайомство з новими.

Читати далі...
27 травня 2022,  15:43 | Новини фільмів

Гаррісон Форд знову одягнув свій знаменитий капелюх і вирушив на пошуки нових пригод на першому офіційному кадрі очікуваного фільму «Індіана Джонс 5», який буде п'ятим розділом культової пригодницької франшизи, що стартувала у 1981 році, тобто цього року святкує своє 41-річчя.

Читати далі...
26 квітня 2022,  22:30 | Статті

Цієї весни американська стримінгова платформа Paramount+ представила один зі своїх найамбітніших проектів науково-фантастичний серіал «Halo», який є екранізацією однойменної популярної відеогри. І ми готові відповісти на найчастіші питання про нього.

Читати далі...
26 березня 2022,  22:46 | Нагороди та премії

Вже завтра, в ніч з 27-го на 28 березня, у Голлівуді відбудеться 94-а церемонія нагородження престижної кінопремії «Оскар», де буде названо Найкращий фільм 2021 року за версією американських кіноакадеміків. І на це звання цього нагородного сезону претендує 10 дуже різних фільмів.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вестсайдська історія» (2021)
Американська класика в новій обгортці від Стівена Спілберга
9 грудня 2021,  21:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі дуже добре знаємо легендарну п'єсу Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта» про трагічне кохання двох підлітків із ворогуючих сімей, і в 60-х роках минулого століття американці вигадали свою версію цієї історії під назвою «Вестсайдська історія». Цей масштабний мюзикл про кохання, ненависть, расизм, насильство та вуличні банди, чиї танцювальні номери розгортаються на вулицях бідного нью-йоркського району, моментально став класикою кіно та важливою частиною сучасної американської культури. Ніхто не ризикував його перезнімати. До сьогодні, коли через 60 років свою версію «Вестсайдської історії» світові представив сам Стівен Спілберг...

Читати далі...
13 березня 2021,  16:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультсеріал «Світ Юрського періоду: Табір Крейдяного періоду», заснований на франшизі Стівена Спілберга, продовжує радувати глядачів новими пригодами. І вже дуже скоро повернеться з 3 сезоном.

Читати далі...