Новини, в яких згадується Барак Обама

20 вересня 2020,  17:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в український прокат вийшов психологічний горор-трилер «Антебеллум», головну роль в якому виконує американська актриса і співачка Жанель Моне. На початку року вона з вибухом відкрила церемонію «Оскар», і якщо ви ще нічого про неї не знаєте, ми швидко це виправимо.

Читати далі...
9 серпня 2017,  18:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прев'ю першого епізоду передачі «Автомобільне караоке», що заснована на однойменній рубриці «Дуже пізнього шоу з Джеймсом Корденом», показує, як в машині з Джеймсом Корденом запалює сам Вілл Сміт. Актор виконує з ведучим кілька своїх пісень та розповідає, що Барак Обама не проти, щоб він зіграв його в байопіку, і що в 16 років, коли майбутній актор та співак все ще ходив до школи, по радіо вже крутили його перший хіт.

На жаль, тут не показано, як вони співають головну тему «Принца з Беверлі-Гіллз», але її можна буде прослухати в повному епізоді, який доступний для перегляду на сайті Apple Music.

19 травня 2017,  23:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому фрагменті військової сатиричної комедії «Машина війни» Бред Пітт в шортах та крикливий Ентоні Майкл Холл оголошують американським солдатам, що президент Барак Обама наказав вивести війська з Афганістану, заявивши, що 8-річній війні, яка була величезною тратою часу, як перефразував герой Пітта, прийшов кінець.

Другий трейлер «Машини війни», яка вийде 26 травня на сайті Netflix, дивіться тут.