Новини, в яких згадується Шакіл О`Ніл

15 серпня 2018,  14:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премії «Оскар» і «Золотий глобус» Тараджі П. Хенсон виконує головну роль в зворотному римейку знаменитої комедії «Чого хочуть жінки», де зіграв Мел Гібсон.

Римейк отримав назву «Чого хочуть чоловіки» і розповість про бізнесвуман Алі Дейвіс (Хенсон), яку чоловіки витісняють з професії спортивних агентів. Побувавши у ясновидиці, вона прокидається наступного ранку і виявляє, що може читати думки чоловіків. Алі вирішує скористатися цією перевагою, щоб підписати контракт з наступною зіркою НБА.

Компанію зірці серіалу «Імперія» в цьому фільмі складуть Трейсі Морган, Венді МакЛендон-Кові, Макс Грінфілд, Тамала Джонс та Шакіл О'Ніл.

Комедія «Чого хочуть чоловіки», яку зняв Адам Шенкман за сценарієм режисера оригіналу Ненсі Майерс, вийде в січні 2019 року.

14 травня 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прошлой неделе вышли украинские трейлеры к фильмам «Хищник», «Mamma Mia! 2» и «В темноте», дублированные ТВ-ролики «Мир Юрского периода 2» и «Миссия невыполнима: Фолаут», а также новые трейлеры картин «Шпион, который меня кинул» и «Во власти стихии» и марвеловских сериалов «Люк Кейдж» и «Плащ и Кинжал».

Читати далі...
7 травня 2018,  11:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний баскетболіст Шакіл О'Ніл повертається на великий екран в спортивній комедії «Дядько Дрю», де він буде займатися карате і грати в баскетбол.

«Дядя Дрю» розповідає історію збанкрутілого хлопця Декса (Ліл Релл), який відчайдушно хоче виграти вуличний кубок з баскетболу і грошовий приз, що до нього додається. Він зустрічає людину, міф, легенду дядька Дрю (Кайрі Ірвінг) і переконує його повернутися на баскетбольний майданчик. Разом вони відправляються в незабутню поїздку, щоб зібрати стару команду Дрю, куди входять О'Ніл, Нат Робінсон, Кріс Веббер, Реггі Міллер та Ліза Леслі, і довести всім, що 70-річні ще можуть перемагати.

У кінокартині також з'явиться зірка «Ульотних дівчаток» Тіффані Хеддіш.

Світова прем'єра фільму, режисером якого є Чарльз Стоун IIIБарабанний дріб», «Ліла і Єва»), відбудеться у червні.

21 листопада 2017,  17:07 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джей Джей Абрамс підніс телеведучому Джиммі Кіммелу на його день народження незвичайний подарунок — екранізацію коміксу «Приголомшлива десятка», який Кіммел написав в 10 років.

Ролі в фейковому трейлері цього супергеройського екшену, який Абрамс особисто представив на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», виконали: Бен Аффлек (Мускулмен), Біллі Крудап (його помічник Різнобарвний малюк), Зак Галіфіанакіс (Суперкачка), Шакіл О'Ніл (бог зброї Шпиль), Тай Баррелл (бог чудес Міргів), Вілл Арнетт (бог погоди Мейнстром), Джейсон Бейтман (Зв'язувальник), Джон Хемм (Щасливий хлопець), Дженніфер Еністон (Лазерна дівчина) та кузен Сел (Супер Сел). Вони зібралися разом, щоб перемогти злого доктора Грома, якого грає давній ворог Кіммела, Метт Деймон. А допомагати йому в знищенні Землі буде Ванда Сайкс (майстер Відбілювач).

Зараз Аффлека можна побачити в ролі справжнього супергероя в «Лізі справедливості», чия прем'єра відбулася 16 листопада.