Новини, в яких згадується Леді Гага

10 квітня 2024,  19:11 | Кастінг

Перший трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох» підтвердив, що в ньому з'явиться відомий ірландський актор Брендан Глісон, якого ви можете знати за фентезійною франшизою про пригоди Гаррі Поттера.

Читати далі...
10 квітня 2024,  13:11 | Новини фільмів

Артур Флек повертається, і цього разу він знайшов собі таку ж божевільну подружку! Студія Warner Bros. Pictures поділилася тизер-трейлером музичного трилера «Джокер: Божевілля на двох», що вийде восени цього року.

Читати далі...
21 лютого 2024,  20:42 | Новини фільмів

Стало відомо, що стрічка «Джокер 2» з Хоакіном Феніксом та Леді Гагою у головних ролях, яка є продовженням хітового оскароносного фільму, буде одним з найдорожчих блокбастерів 2024 року.

Читати далі...
20 липня 2023,  23:53 | Новини серіалів

Цього року культова антологія жахів Раяна Мерфі «Американська історія жахів» повертається з новими серіями, у яких зіграє відома інфлюенсерка Кім Кардашьян. І новий тизер представляє перший погляд на її стильну героїню.

Читати далі...
25 березня 2023,  18:54 | Новини фільмів

Леді та джентльмени, зустрічайте кримінальну королеву Ґотема! Соцмережі заполонили фотографії від папараці, що показують Леді Гагу на зйомках стрічки «Джокер 2».

Читати далі...
17 березня 2023,  14:44 | Нагороди та премії

Американська співачка та акторка Леді Гага цього року знову претендувала на премію «Оскар» у категорії Найкраща пісня, і хоча вона не отримала золоту статуетку, співачка знову підкорила серця глядачів та слухачів своїм неймовірним виступом.

Читати далі...
16 лютого 2023,  07:10 | Новини фільмів

Перший кадр очікуваного сиквела оскароносного трилера «Джокер» показує напружену сцену між Джокером та Харлі Квінн, яких зіграють Гоакін Фенікс та Леді Гага.

Читати далі...
4 серпня 2022,  21:50 | Новини фільмів

Це офіційно! Леді Гага підтвердила свою участь у продовженні хітового та скандального трилера «Джокер», опублікувавши в соцмережах його інтригуючий тизер.

Читати далі...
14 червня 2022,  18:33 | Кастінг

Оце буде сюжетний поворот! У сиквелі хітового оскароносного фільму «Джокер» режисера Тодда Філліпса з'явиться знаменита кохана Джокера Харлі Квін, і її роль може виконати сама Леді Гага.

Читати далі...
3 травня 2022,  16:55 | Новини фільмів

У нас з'явилася ще одна причина чекати на пригодницький екшен з Томом Крузом «Топ Ґан: Меверік» його головну пісню виконає лауреатка премії «Оскар» Леді Гага, яка активно підтримує Україну на тлі російського вторгнення

Читати далі...
19 березня 2022,  12:16 | Новини зірок

Смілива та відважна боротьба українського народу проти країни-терориста росії надихає людей по всьому світові. Знаменитості та кінозірки один за одним висловлюють підтримку українцям та вражаються силі духу нашого народу та прагненню свободи й волі від оккупанта.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дім Ґуччі»
Леді Гага та скандальне падіння легендарної родини з модного Олімпу
2 грудня 2021,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Про модний дім Gucci чули всі, адже він нарівні з Chanel, Versace та Dolce & Gabbana ще у минулому столітті став синонімом величезної розкоші, грошей та влади. І, як усі історії про великі гроші та владу, історія сім'ї Ґуччі наповнена пристрастю, зрадами та інтригами, які є настільки кінематографічними, що навіть дивно, як про цю легендарну сім'ю досі не було знято масштабної кінострічки. Проте скандальний клан Ґуччі багато років займав розум Рідлі Скотта, який планував зняти свій байопік «Дім Ґуччі» ще у 2006 році, а на головні ролі тоді покликати Анджеліну Джолі та Леонардо ДіКапріо (такі ходять чутки)... Але роки йшли, часи змінювалися, проєкт передавався з рук у руки, поки Скотт не повернувся до своєї давньої ідеї і твердо не взявся за її втілення. Але результат виявився дуже неоднозначним та скандальним. Як і сама родина Ґуччі.

Читати далі...
19 березня 2021,  18:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Джаред Лето обіцяє шокувати нас своєю новою трансформацією в біографічному трилері «House of Gucci», на знімальному майданчику якого папараці зняли його з накладним животом, вусами та... лисиною.

Читати далі...
16 березня 2021,  21:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанію Леді Газі і Адаму Драйверу в очікуваному байопіку «House of Gucci» складуть такі знамениті актори, як Джаред Лето, Аль Пачіно та Джеремі Айронс, на рахунку кожного з яких є акторський «Оскар».

Читати далі...
9 березня 2021,  23:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Співачка та актриса Леді Гага опублікувала в соцмережах перший кадр зі свого майбутнього кінопроекту «House of Gucci», де її чоловіка втілить актор Адам Драйвер, відомий завдяки фантастичній сазі «Зоряні війни».

Читати далі...