Новини, в яких згадується Метт Сміт

21 березня 2024,  21:41 | Новини серіалів

Телеканал HBO поділився новим трейлером і постерами майбутнього сезону хітового фентезі «Дім дракона», що є приквелом «Гри престолів», і вони присвячені команді Чорних, тобто команді королеви Рейніри Таргарієн.

Читати далі...
7 грудня 2023,  22:33 | Новини серіалів

Закінчується ціла епоха! Стримінгова платформа Netflix представила трейлер заключних серій фінального сезону історично-біографічної драми «Корона», де на перший план виходить спадкоємець британського престолу принц Вільям.

Читати далі...
22 жовтня 2022,  20:31 | Новини серіалів

Рейніра готова заявити свої права на Залізний трон у промо-ролику 10 серії 1 сезону мегапопулярного фентезі «Дім дракона», яку на її честь назвали «Чорна королева».

Читати далі...
24 вересня 2022,  22:22 | Новини серіалів

Наступна серія хітового фентезі «Дім дракона» перестрибне у майбутнє і покаже дорослу принцесу Рейніру, яка готується вже втретє стати матір'ю. Але королева Алісента зовсім цьому не радіє.

Читати далі...
16 вересня 2022,  10:34 | Новини серіалів

Свіжі кадри п'ятої серії хітового фентезі «Дім дракона», події якого відбуваються у вигаданому світі Джорджа Р.Р. Мартіна, показують прибуття героїні, яку часто згадували: Реї Ройс, законної дружини Деймона Таргарієна.

Читати далі...
30 серпня 2022,  22:30 | Новини серіалів

Королями їх зробили не мрії, королями їх зробили дракони. Принцеса Рейніра нагадує королеву Дейнеріс у свіжому трейлері фентезі «Дім дракона», який розкриває, що перший сезон буде наповнений зрадами, битвами та полум'ям драконів.

Читати далі...
23 серпня 2022,  18:34 | Новини серіалів

Вже подивилися першу серію фентезі «Дім дракона», яке є приквелом культової «Гри престолів», і з нетерпінням чекаєте наступні? Тоді у нас гарна новина — стримінгова платформа HBO Max вже розкрила дати виходу усіх серій першого сезону.

Читати далі...
17 серпня 2022,  19:35 | Новини серіалів

Телеканал HBO поділився двома новими постерами фентезійного серіалу «Дім дракона», прем'єра якого відбудеться вже у цю неділю, 21 серпня, і вони показують двох ключових драконів приквела у всій їхній красі та могутності.

Читати далі...
20 липня 2022,  20:57 | Новини серіалів

Канал HBO щойно поділився офіційним трейлером фентезійного серіалу «Дім дракона», що показує драконів Таргарієнів крупним планом та знайомить нас ближче з предками легендарної Дейнеріс.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Морбіус»
Як Джаред Лето (офіційно) став вампіром
8 червня 2022,  20:42 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху «Венома», який став одним із найприбутковіших блокбастерів 2018 року, студія Sony вирішила продовжити розширювати свій кіновсесвіт Людини-павука і знайшла для цього ще одного зубастого монстра-антигероя, який має потенціал сподобатися глядачам, – вампіра Морбіуса. Довго думати над вибором актора для цієї ролі не довелося, адже глядачі вже давно жартують про те, що Джаред Лето і сам є «вампіром», оскільки насилу віриться, що йому вже стукнуло 50. Але незважаючи на те, що студія отримала ідеального актора на цю роль, на рахунку якого, до того ж, є «Оскар», його перший сольник виявився дуже слабким дебютом.

Читати далі...
5 травня 2022,  20:00 | Новини серіалів

Шанувальники серіалу «Гра престолів» та творів письменника Джорджа Р.Р. Мартіна, кидайте все й біжіть сюди, оскільки американський канал HBO щойно поділився в мережі епічним тизер-трейлером свого нового фентезі про Вестерос під назвою «Дім дракона».

Читати далі...
1 травня 2022,  22:50 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures поділилася в мережі новою сценою супергеройського екшену «Морбіус», заснованого на коміксах Marvel, де герой Джареда Лето вирішує політати у... метро.

Читати далі...
1 квітня 2022,  23:55 | Новини серіалів

Скучили за драконами? Канал HBO вирішив порадувати всіх шанувальників хітового серіалу «Гра престолів», опублікувавши в мережі 5 тизер-постерів його спін-оффу під назвою «Дім дракона», що повідомляють його дату прем'єри – 21 серпня.

Читати далі...
1 лютого 2021,  18:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Одного з Таргарієнів в майбутньому фентезі «Дім дракона» втілить зірка хітового серіалу «Доктор Хто» Метт Сміт, а також до його акторського складу збирається приєднатися актор Денні Сапані, який вже стикався з Одинадцятим Доктором на телеекрані.

Читати далі...
26 січня 2021,  18:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лише через декілька тижнів після перенесення прем'єри кінокоміксу «Морбіус» з весни на осінь студія Sony Pictures вирішила знову внести зміни у свій графік релізів. І тепер ми побачимо Джареда Лето в ролі живого вампіра аж у 2022 році.

Читати далі...