Новини, в яких згадується Том Веллінг

4 грудня 2019,  19:08 | Новини серіалів

До епічного кросовера супергеройського всесвіту Arrowverse залишаються лічені дні, і його фінальний трейлер повідомляє, що тепер на кону доля мультивсесвіту, тобто усіх світів одразу.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» об'єднає супергероїв з серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен», які збираються разом на Землі-38, де Монітор (ЛаМоніка Гаррет) хоче, щоб вони битися у фінальній битві. Але для перемоги героям потрібна підмога ще 7 супергероїв з різних світів. Супермен (Тайлер Геклін) вирушає на їхні пошуки і знаходить двох інших Суперменів (Брендон Рут і Том Веллінг). Тим часом Бетвумен (Рубі Роуз) зустрічає давнього друга.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» стартує 9 грудня за українським часом. Всього він буде складатися з 5 серій.

25 листопада 2019,  03:18 | Новини серіалів

Кожна секунда Землі помирає і наші супергерої відважно кидаються в бій за всесвіт в офіційному трейлері епічного кросовера «Криза на Нескінченних Землях» («Crisis on Infinite Earths»).

Щоб врятувати Землю і зупинити суперлиходія Монітора (ЛаМоніка Гаррет), який задумав знищення в масштабах Таноса і навіть більше, пліч-о-пліч знову стають відважні супергерої з серіалів всесвіту Arrowverse «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен». А також в трейлері ви можете побачити одразу трьох Суперменів, яких грають Брендон Рут, Тайлер Геклін та Том Веллінг.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» триватиме 5 серій, три з яких вийдуть 8, 9 і 10 грудня, а завершиться двома серіями 14 січня.

12 листопада 2019,  17:21 | Новини серіалів

Наші улюблені супергерої телевсесвіту Arrowverse готові битися зі злом в першому офіційному тизері кросовера «Криза на Нескінченних Землях».

Читати далі...
2 жовтня 2019,  00:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники DC, тримайтеся! Два Супермена зіткнулися на знімальному майданчику нового кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Читати далі...
1 жовтня 2019,  17:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї ночі зірка серіалу «Стріла» Стівен Амелл знімався в одній дуже брутальній сцені для шостого кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», після чого не міг заснути.

Читати далі...
28 вересня 2019,  18:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового науково-фантастичного серіалу «Таємниці Смолвіля» Еріка Дюранс зустріла свого колегу Тома Веллінга на зйомках шостого кросовера серіалів Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Читати далі...
28 вересня 2019,  01:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова промо-фотографія майбутнього кросовера супергеройських серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня» і «Бетвумен» показує Брендона Рута в костюмі Супермена.

Читати далі...
8 травня 2018,  15:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик фінальної серії 3 сезону детективного фентезі «Люцифер» радить підготуватися до «дуже шокуючого повороту».

Приголомшені смертю близької людини, Люцифер (Том Елліс), Хлоя (Лорен Джерман) та інші члени команди працюють разом, щоб схопити вбивцю. Люцифер стикається віч-на-віч з Каїном (Том Веллінг) в кульмінації їх протистояння.

Фінальна серія називається «A Devil of My Word» («Диявол мого світу») і вийде 15 травня за українським часом.

29 вересня 2017,  17:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося кумедний промо-ролик 3 сезону серіалу «Люцифер», в якому головний герой (Том Елліс) епічно вибиває двері й запитує: «Пам'ятайте мене?», ніби його можна було забути. Він радіє новому вбивству, але Хлоя (Лорен Джерман) швидко його осаджує, нагадуючи, що вона — детектив, а він — всього-на-всього консультант. А також Люцифер шокує Лінду (Рейчел Гарріс) своїми крилами, й показує, як непросто з ними буває.

«Люцифер» повертається вже на наступному тижні, 2 жовтня. Промо-ролик з героєм Тома Веллінга дивіться тут.

12 вересня 2017,  17:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий запальний промо-ролик серіалу «Люцифер» обіцяє, що 3 сезон буде ще більш гарячим. Люцифер (Том Елліс) повертається в Лос-Анджелес, де виявляє, що Хлоя (Лорен Джерман) не переймалася його відсутністю, але він все одно вирішує показати їй, хто він насправді. А також тут з'являється новий герой у втіленні Тома Веллінга, докладніше про якого розповів в недавньому інтерв'ю один з шоураннер серіалу Джо Хендерсон.

Прем'єра нових серій «Люцифера» відбудеться 2 жовтня. Трейлер з Comic-Con дивіться тут.