Новини, в яких згадується Стівен Фрай

6 липня 2023,  23:03 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Prime опублікувала очікуваний трейлер романтичної стрічки «Червоний, білий та королівський синій» за участю зірки фільму «Пурпурні серця» Ніколаса Голіцина та зірки трилогії «Будка поцілунків» Тейлора Захара Переса.

Читати далі...
4 серпня 2022,  18:22 | Новини серіалів

Вже завтра, 5 серпня, стримінгова платформа Netflix представить перший сезон одного з найочікуваніших серіалів 2022 року фентезі «Пісочний чоловік», заснованого на казковому світі Ніла Геймана, а поки що дивіться його багатообіцяючий офіційний трейлер.

Читати далі...
26 грудня 2019,  15:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC поділився першим фрагментом прем'єрної серії 12 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», який представляє нового героя у втіленні Стівена Фрая.

Читати далі...
15 грудня 2019,  02:29 | Новини фільмів

Режисер Майкл Вінтерботтом представляє свій сатиричний погляд на світ супербагатих людей та їхні примхи в першому трейлері драматичної комедії «Жадібність».

Це історія про британського мільярдера сера Річарда МакКріді (Стів Куган), чия імперія роздрібної торгівлі одягом переживає кризу. Протягом 30 років він правив світом роздрібної моди, але після одного руйнівного розслідування його репутація була зруйнована. Щоб врятувати своє обличчя в очах громадськості, він вирішує відповісти широко розрекламованою та екстравагантною вечіркою на честь свого 60-річчя на грецькому острові Міконос. Фільм показує зліт і падіння МакКріді очима його біографа Ніка (Девід Мітчелл).

Фільм «Жадібність», де також зіграли Айла Фішер, Ейса Баттерфілд, Стівен Фрай та Софі Куксон, був представлений на кінофестивалях в Торонто і Лондоні. У світовий прокат він вийде у лютому.

23 червня 2017,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В украинском дубляже драматической комедии «Гиппопотам» принял участие Евгений Малуха, известный благодаря дублированию «Альфа» и «Симпсонов».

Читати далі...
24 квітня 2017,  20:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер чисто британської комедії «Гіпопотам», заснованої на однойменному романі Стівена Фрая. У ній Роджер Аллам втілює поета-алкоголіка, який відправляється в маєток свого друга, щоб дослідити серію серію незрозумілих чудес, а знаходить там старих знайомих — привітних й не дуже — у втіленні Фіони Шоу, Метью Модайна, Тіма МакІннерні та Джеральдін Сомервілль.

Відшукати в цьому фільмі гіпопотама в прямому чи переносному сенсі українські глядачі зможуть з 29 червня.

30 березня 2016,  12:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Disney представив нові персональні постери до головних героїв «Аліси в Задзеркаллі», які складаються в одну загальну картину Країни чудес.

Читати далі...
19 січня 2016,  11:52 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня пішов з життя талановитий британський актор Алан Рікман, що полюбився глядачеві за ролями у «Міцному горішку» і «Гаррі Поттері». Його колеги і друзі по обидві сторони Атлантики, серед яких автор «Гаррі Поттера» Дж.К. Роулінг, Емма Томпсон, Деніел Редкліфф, Емма Уотсон та інші актори екранізацій чарівної історії, де Рікман втілив вчителя зіллєваріння Северуса Снейпа, згадують, яким щедрим, добрим і талановитим він був.

Читати далі...
9 лютого 2015,  12:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора ввечері, 8 лютого, в Лондонській Королівській опері відбулася церемонія нагородження кінопремії Британської академії кіно і телевізійних мистецтв BAFTA). Найбільшу кількість нагород забрав «Готель «Гранд Будапешт», вигравши у 5 категоріях, а «Стівен Хокінг. Теорія всього» і «Юність» отримали по 3 статуетки.

Церемонію відкрила своїм виступом група Kasabian, під музику якої було програно відео з уривками з кращих фільмів 2014 року.

Її ведучим знову був Стівен Фрай, добродушно який вітав всіх:

Ласкаво просимо на найчудовішу подію британського кінематографу з тих пір як... Корочше, з минулого року.

У своєму вступному монолозі Фрай назвав одного з номінантів професором Редмейном (через його ролі в «Стівен Хокінг. Теорія всього»). Нагадав усім, що в «Грі в імітацію» зіграла Кіра Найтлі від якої перехоплює подих, і Бенедикт Камбербетч, від вимови чийого імені теж захоплює дихання. Не обійшлося і без чорного гумору на сучасну політичну ситуацію, коли Фрай назвав Зубрівку, місто, де відбуваються події «Готелю «Гранд Будапешт», настільки реалістичним місцем, що Володимир Путін відправив туди вигадану армію, а потім також вигадано заперечував подібні дії. А в якості приквела до «Юності», яку знімали 12 років, Стівен Фрай запропонував «Зачаття», яке б зайняло всього 5 секунд. І в кінці своєї промови Фрай просто спустився в зал, де його поцілували зірки «Бердмэна» Майкл Кітон і Едвард Нортон.

Читати далі...