Новини, в яких згадується Колтон Хейнс

30 грудня 2022,  08:01 | Новини фільмів

Скотт МакКолл та його зграя готові до нових пригод і небезпек в офіційному трейлері фентезійної стрічки «Вовченя: Фільм», що буде продовженням популярного молодіжного серіалу «Вовченя», також відомого як «Перевертень».

Читати далі...
30 квітня 2019,  21:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівер опиняється в пастці під підірваною будівлею в промо-ролику передостанньої серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Попередня серія закінчилася тим, що Олівер (Стівен Амелл) і команда вирушили за Еміко (Сі Шимука) в занедбану будівлю. Він знайшов сестру, але вона заманила його в пастку і підірвала усе. У 21 серії Арсенал (Колтон Гейнс), Спартанець (Девід Ремсі), Чорна канарка (Джуліана Гаркві) та Дикий пес (Рік Гонсалес) будуть намагатися врятувати Олівера з-під завалів, поки до Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) приходить поліція з ордером на обшук.

Прем'єра серії «Living Proof» («Живий доказ»), яку зняв режисер Гордон Верхел, відбудеться 7 травня за українським часом.

23 квітня 2019,  16:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Еміко намагається вбити Олівера в промо-ролику 20 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», до фіналу якого залишилося всього 3 серії.

Коли вони дізнаються про те, що на місто готується напад, команда Стріли кличе Роя Харпера (Колтон Гейнс), щоб він допоміг їм зупинити «Дев'яте коло». Однак, все йде шкереберть і супроводжується величезним супутнім збитком. Діна (Джуліана Гаркві) розслідує вбивства і всі докази на місці злочину вказують на Олівера (Стівен Амелл). Але, як нагадує нам ролик, він не єдиний стрілок в місті, а також відео обіцяє нам поєдинок Олівера з Еміко (Сі Шімука).

Серія «Confessions» («Зізнання»), яку зняла Тара Міле, вийде на екрани 30 квітня за українським часом.

14 березня 2019,  15:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 16 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекає нова подорож у майбутнє на 20 років вперед.

Дорослі Мія (Кетрін МакНамара) та Вільям (Бен Льюїс) відправляються в небезпечну місію. Тим часом Діна (Джуліана Гаркві), Рой (Колтон Гейнс) та Зої (Еліза Фаріа) повідомляють трагічні новини. Разом із стрибками у майбутнє, серія також покаже дитинство Мії і щасливих Олівера (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) в день її народження.

Серія «Star City 2040» («Стар-Сіті 2040»), яку зняв Джеймс Бемфорд, прибуде на екрани 19 березня за українським часом.

2 березня 2018,  18:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спіді повертається в стрій в промо-ролику 15 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Рой Харпер (Колтон Хейнс) прибуває в Стар-сіті, і Олівер (Стівен Амелл) разом з Теєю (Вілла Холланд) намагаються його врятувати, коли дізнаються причину, з якої він повернувся. Для цього Тея знову надягає свій супергеройський костюм і бере в руки лук зі стрілами, стаючи Спіді.

Дивіться кумедні закулісні фото «Стріли», якими нещодавно поділився Хейнс. Серія «Doppelgänger» («Двійник») вийде на екрани 9 березня за українським часом.

15 лютого 2018,  03:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Колтон Гейнс знову опинився на знімальному майданчику супергеройського серіалу «Стріла», де весело проводив час з оригінальним кастом.

Читати далі...
13 вересня 2017,  17:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючий промо-ролик 3 серії 7 сезону горор-антології «Американська історія жахів», яка називається «Neighbors from the Hell» («Сусіди з пекла»). Відео показує, як Еллі (Сара Полсон), Айві (Елісон Пілл) та Оз (Купер Додсон) знаходять на своїх дверях кривавий смайлик, а в будинку — труп; Кай (Еван Пітерс) запитує у Медоу (Леслі Гроссман), чи вона боїться; а за розслідування вбивства береться детектив Семюелс (Колтон Хейнс).

Наступна серія «Американської історії жахів» вийде 20 вересня за українським часом.

2 жовтня 2016,  13:48 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Съемки комедии «Тряхни телом» уже стартовали, и стало известно, что вместе со Скарлетт Йоханссон в ней сыграет Деми Мур.

Читати далі...