Новини, в яких згадується Лілі Рейб

23 лютого 2023,  22:19 | Новини серіалів

Наступною роботою після минулорічного супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» для акторки Елізабет Олсен стане міні-серіал «Любов і смерть» від платформи HBO Max.

Читати далі...
10 березня 2021,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітової горор-антології «Американська історія жахів» Раян Мерфі поділився фотографією зі зйомок 10 сезону, яка представляє загадкового героя у втіленні актора Маколея Калкіна.

Читати далі...
6 березня 2021,  22:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступним кінопроектом лауреата премії «Оскар» Джорджа Клуні буде фільм під назвою «The Tender Bar», в якому одну з головних ролей виконає його давній друг ще один володар «Оскара» Бен Аффлек.

Читати далі...
24 вересня 2020,  18:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Темні справи неможливо приховати. Канал HBO опублікував офіційний трейлер свого очікуваного міні-серіалу «Відіграти назад», який розкриває, що його прем'єра відбудеться 25 жовтня.

Читати далі...
15 вересня 2018,  22:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 2 серії 8 сезону горор-антології «Американська історія жахів» показує, що в бункері відбуваються диявольські справи.

У прем'єрній серії 8 сезону на планеті настав Апокаліпсис, і вижити вдалося небагатьом. Ті, хто вижив, опинилися в підземному бункері «Аванпост 3», яким керує Вільгеміна Венейбл (Сара Полсон). В бункері діють суворі правила, і якщо їх порушити, за цим послідує жорстоке покарання. Після в бункер прибув антихрист Майкл Ленгдон (Коуді Ферн) і оголосив, що він буде обирати тих, хто заслуговує на спасіння. І в даному промо Міріам Мід (Кеті Бейтс) говорить йому: «Хай живе Сатана».

Також у відео з'являються відьми Корделія Гуд (Полсон), Медісон Монтгомері (Емма Робертс), Міртл Сноу (Френсіс Конрой) і Місті Дей (Лілі Рейб) з 3 сезону «Шабаш».

Серія «The Morning After» («На наступний ранок»), яку зняла режисер Дженніфер Лінч, вийде на екрани 20 вересня за українським часом.

7 вересня 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон керує життям в постапокаліптичному бункері в офіційному трейлері 8 сезону лякаючої антології «Американська історія жахів».

На планеті настає Апокаліпсис, і герої 1 сезону «Будинок-вбивця» та 3 сезону «Шабаш» опиняються під замком в зловісному бункері, за межами якого, за словами нової героїні Полсон, дуже високий рівень радіації. Вони не можуть піти, а якщо хтось із них ризикне порушити суворі правила бункера, на них чекає жорстоке покарання.

Разом з Полсон в нових серіях зіграють Еван Пітерс, Кеті Бейтс, Джессіка Ленг, Лілі Рейб, Френсіс Конрой, Таісса Фарміга, Біллі Лурд, Біллі Айкнер, Леслі Гроссман та Джоан Коллінз.

В тизер-трейлері 8 сезону «Американська історія жахів» гучно повернулася Емма Робертс. Прем'єра сезону відбудеться 12 вересня.

30 серпня 2018,  23:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон постає в новому готичному образі в сьомому тизері майбутнього сезону серіальної антології «Американська історія жахів», який називається «Апокаліпсис».

У нових серіях Полсон втілить відразу трьох героїнь: відьму Корделію Гуд (3 сезон), медіума Біллі Дін Говард (1 сезон) та загадкову новеньку Венейбл, перший погляд на яку представляє новий тизер. Венейбл крутить тут золотий барабан, всередині якого знаходяться листочки з іменами, і каже: «Зараз в тебе є шанс бути одним з тих, хто залишиться. Це твій шанс вижити. Ми скоро тебе знайдемо».

Прем'єра сезону «Американська історія жахів: Апокаліпсис», де також повернуться Еван Пітерс, Емма Робертс, Лілі Рейб, Шайен ДжексонКеті Бейтс та Джессіка Ленг, відбудеться 12 вересня.

16 серпня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Життя в розпаді.»

Проти ночі вийшов новий тизер 8 сезону популярної горор-антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука «Американська історія жахів».

Новий сезон «Американської історії жахів» отримав назву «Апокаліпсис» та об'єднає персонажів з 1 сезону «Будинок-вбивця» і 3 сезону «Шабаш» для страхітливого досвіду, який «почнеться з кінця світу».

В майбутніх серіях зіграють Сара Полсон, Еван Пітерс, Емма Робертс, Лілі Рейб, Шайен Джексон, Біллі Лурд, Кеті Бейтс, Біллі Айкнер, Таїсса Фарміга, Адіна Портер, Леслі Гроссман, Габурі Сідібе та Джессіка Ленг.

«Американська історія жахів» повертається на телеекрани восени, 12 вересня.

17 січня 2018,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер американської драми «Золоті виходи», де головну героїню втілює Емілі Браунінг.

Кінокартина Алекса Росса Перрі розповідає історію драматично переплетених доль двох сімей, що живуть в Брукліні. Їх приховане неблагополуччя оголюється у всій глибині з появою іноземної дівчини — студентки за обміном, яка несподівано руйнує крихку рівновагу обох будинків. Разом з Браунінг тут зіграли Джейсон Шварцман, Мері-Луїз Паркер, Хлоя Севіньї, Лілі Рейб, Адам Хоровіц і Аналі Тіптон.

Слухаємо, як Емілі Браунінг чарівно співає у фрагменті «Золоті виходи». У світовий прокат фільм виходить в лютому.

3 листопада 2017,  00:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Еллі (Сара Полсон) лютує в промо-ролику 10 серії 7 сезону горор-антології «Американська історія жахів». Вона звинувачує Вінтер (Біллі Лурд) в тому, що та спокусила її дружину Айві (Елісон Пілл) і використала її, щоб знищити їх сім'ю. Еван Пітерс в цій серії втілить маніяка і лідера сумнозвісного культу Чарльза Менсона, як підтвердив Райан Мерфі, а актрису Шерон Тейт, яку в 1960-х вбили Менсон та його послідовники, зіграє Лілі Рейб.

Серія «Charles (Manson) in Charge» («Чарльз (Менсон) на чолі») вийде 8 листопада за українським часом.

15 вересня 2016,  23:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через місяці загадкових тизерів ми, нарешті, разом з прем'єрою дізнаємося, що 6 сезон хоррор-антології «Американська історія жахів» називається «Мій кошмар в Роаноке». У ньому Сара Полсон та Кьюба Гудінг мол. втілюють подружжя, яке гадає, що знайде в новому будинку спокій, але потрапляє в справжнє пекло, де їх починають тероризувати потойбічні сили і Кеті Бейтс з сокирою.

Також в нових серіях з'являться Деніс О'Хер, Анджела Бассетт, Лілі Рейб та Андре Холленд.

29 липня 2015,  18:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супермодель Наоми Кэмпбелл сыграет в новом сезоне хоррор-антологии «Американская история ужасов».

5 сезон популярного сериала продолжает затягивать в свои сети громкие имена мирового шоу-бизнеса. Одной из первых к нему присоединилась Леди Гага, которая должна воплотить злодейку (и не будет петь в данном образе), теперь с ней в «Отеле» встретится Кэмпбелл.

Героиня супермодели, о которой известно лишь то, что она является модным редактором, кому предстоит заплатить высокую цену за свою критику, примет участие в несколько серийной арке. У нее будут совместные сцены не только с Гагой, но и с Анджелой Бассетт.

Исполнительный продюсер сериала Райан Мерфи пообещал, что «Отель» будет гораздо более темным, чем предыдущие сезоны:

Это буде немного кровавее и ужаснее, думаю, чем все, что мы делали раньше. Это чистый хоррор в этом году.

Также было подтверждено, что в «Американской истории ужасов» вновь сыграют Лили РэйбЭван ПитерсЭмма РобертсСара ПолсонФинн УиттрокДэнис О'Хэр.

Премьера «Американской истории ужасов: Отель» состоится на этот Хэллоуин, в конце октября.

16 березня 2013,  17:11 | Новини серіалів | Автор: redder

Новий сезон «Американської історії жахів» матиме підзаголовок «Шабаш», про це повідомив творець серіалу Райан Мерфі. Новину оголосили в п'ятницю на конвенції PaleyFest у панелі серіалу, на якій також були присутні Сара Полсон, Джессіка Ленг, Еван Пітерс, Френсіс Конрой, Лілі Рейб, Наомі Гроссман. Також стало відомо, що в серіалі знімуться актори з попередніх сезонів - Таісса Фарміга, Полсон, Ленг, Пітерс, Рабе і Конрой. Крім того, в "Американської історії жахів" зніметься і лауреатка "Оскара" Кеті Бейтс, яка дружить з музою Мерфі, Джесікою Ленг.