Новини, в яких згадується Адам Сендлер

16 січня 2024,  18:27 | Новини фільмів

Голлівудський актор Адам Сендлер вирушає у далеку подорож космічними просторами в офіційному трейлері науково-фантастичної стрічки «Космонавт», яким поділилася стримінгова платформа Netflix.

Читати далі...
15 серпня 2023,  23:14 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix поділилася в мережі офіційним трейлером молодіжної комедії «Тебе не запрошено на мою бат-міцву» за участю знаменитого актора Адама Сендлера та зірки мультфільмів «Крижане серце» Ідіни Мензел.

Читати далі...
2 лютого 2023,  22:28 | Новини фільмів

Вони повертаються! Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі очікуваний трейлер детективної комедії «Загадкове вбивство 2», де давні друзі Дженніфер Еністон та Адам Сендлер знову зіграють парочку закоханих детективів.

Читати далі...
20 січня 2023,  02:00 | Новини фільмів

Дженніфер Еністон та Адам Сендлер незабаром возз'єднаються у продовженні хітової детективної комедії «Загадкове вбивство», що вийшла у 2019 році. І у нас вже є перші кадри їхньої наступної пригоди.

Читати далі...
1 червня 2022,  13:10 | Новини фільмів

Відомий комедійний актор Адам Сендлер постає у дуже серйозному образі в спортивній драмі «Прорватися в НБА» (також відомій як «Дорога до НБА»), прем'єра якої відбудеться вже наступного тижня, 8 червня, на платформі Netflix.

Читати далі...
1 жовтня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер комедійного фільму від Netflix «Гелловін Г'юбі» був зроблений в дусі трейлерів старих фільмів жахів і показує, як Адам Сендлер самовіддано захищає своє містечко від монстрів за допомогою... ракетки для настільного тенісу.

Читати далі...
10 вересня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Сендлер продовжує свою співпрацю з платформою Netflix, де через місяць відбудеться прем'єра його нової сімейної комедії «Гелловін Г'юбі».

Читати далі...
11 серпня 2020,  21:01 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Forbes традиційно поділився рейтингом акторів, які заробили в 2020 році найбільше, і його очолив Двейн Джонсон зі значною сумою у $87,5 млн.

Читати далі...
5 січня 2020,  12:17 | Новини фільмів

Прибув другий трейлер кримінальної драми Бена і Джошуа Сефді «Неграновані коштовності», яка, судячи з високого рейтингу на сайті IMDb, є однією з кращих робіт актора Адама Сендлера.

Новий фільм від режисерів кінокартин «Гарний час» і «Бог знає що» переносить нас в діамантовий район Нью-Йорка і знайомить з Говардом Ратнером (Сендлер), власником ювелірного магазину і дилером для багатих і знаменитих. Він повинен знайти спосіб розплатитися з боргами, коли бандити забирають його товари у одного з його найкращих продавців та його дівчини.

Компанію Сендлеру в цьому божевіллі складе зірка діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» Ідіна Мензел та співак The Weeknd. Дата української прем'єри «Неогранованих коштовностей» поки не повідомляється.

24 вересня 2019,  18:59 | Новини фільмів

Кіностудія авторського американського кіно A24 представила сьогодні трейлер кримінальної драми з елементами чорної комедії і трилера «Неграновані коштовності» від братів-режисерів Бена та Джошуа Сефді.

Події кінокартини «Неграновані коштовності» («Uncut Gems») будуть розвиватися в діамантовому районі Нью-Йорка, де Говард Ратнер (номінант на премію «Золотий глобус» Адам Сендлер), власник ювелірного магазину і дилер для багатих та знаменитих, повинен знайти спосіб розплатитися з боргами, коли його товари були забрані у одного з його найкращих продавців та його дівчини.

Разом з Сендлером у цьому кримінальному фільмі зіграють Ідіна Мензел, Лакіт Стенфілд і співак The Weeknd. В американський прокат він вийде у грудні.

27 квітня 2019,  01:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки комедії «Дружина напрокат» Дженніфер Еністон і Адам Сендлер відправляються в небезпечну відпустку до Європи в офіційному трейлері комедійного екшена «Загадкове вбивство».

Коли нью-йоркський коп Нік Спітс (Сендлер) нарешті везе свою дружину Одрі (Еністон) в давно обіцяний медовий місяць до Європи, випадкове знайомство в літаку з багатієм Чарльзом (Люк Еванс) обертається для пари запрошенням провести вікенд на його яхті. Коли на яхте відбувається вбивство старого мільярдера Малкольма Квінса (Теренс Стемп), Нік і Одрі опиняються під підозрою, і на них відкривається справжнє полювання з перестрілками і погонями, оскільки вбивця дуже не хоче, щоб вони заговорили.

Подивитися фільм режисера Кайла Ньюачека, де також з'являться Джемма Артертон і Джон Кані, на стримінговому сервісі Netflix буде можливо з 14 червня.

23 квітня 2019,  02:17 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамените американське скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» оголосило, що Адам Сендлер, Емма Томпсон і Пол Радд стануть останніми запрошеними ведучими 44 сезону.

Читати далі...
20 квітня 2019,  20:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Еністон і Адам Сендлер возз'єдналися на перших кадрах комедійного екшена «Загадкове вбивство» («Murder Mystery»), який вийде на екрани влітку.

Читати далі...
17 липня 2018,  00:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент фентезійно-комедійного мультфільму «Монстри на канікулах 3» показує, як Дракула та його друзі влаштовують змагання з волейболу.

Відправившись всі разом в круїз, Дракула (Адам Сендлер), Мевіс (Селена Гомес), Джонні (Енді Семберг), Денніс (Ешер Блінкофф), Влад (Мел Брукс) та інші доброзичливі монстри вирішують сповна насолодитися розвагами на борту цього розкішного лайнера. Герої розбиваються на дві команди і починають грати у волейбол у басейні живим м'ячем, який абсолютно не в захваті від ентузіазму мумії Мюррея (Кіген-Майкл Кі). Як і Юніс (Френ Дрешер), яка не хоче зіпсувати свою зачіску.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Монстри на канікулах 3», який ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Квитки на сеанси «Монстри на канікулах 3» купуйте на нашому сайті.

13 липня 2018,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийнято вважати, що у вампірів кохання трапляється раз на все життя, але в новому фрагменті мультфільму від Sony «Монстри на канікулах 3» Дракула неочікувано закохується вдруге.

Відправившись разом зі своєю родиною і друзями в круїз для монстрів, Дракула (Адам Сендлер) гадав, що проведе його в сімейному колі, як раптом зустрів на борту лайнера капітана Еріку (Кетрін Хан)... й одразу ж закохався в неї по вуха. Підкорений красою і грацією Еріки, Дракула під час знайомства з нею не зміг видавити з себе жодного чіткого слова, але добре, що капітан подумала, що він говорить по-трансільванськи, і захопилася його акцентом.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Монстри на канікулах 3», який вийшов в український прокат у четвер, 12 липня.

Квитки на найближчі сеанси «Монстрів на канікулах 3» ви знайдете в нашій афіші.