Новини, в яких згадується Армандо Іаннуччі

1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
10 жовтня 2020,  22:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в український прокат вийшов очікуваний костюмований фільм Армандо Іаннуччі «Історія Девіда Копперфілда», головну роль в якому виконує Дев Патель. І якщо ви ще не знаєте цього талановитого актора, саме час це виправити.

Читати далі...
30 вересня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда» лауреатка премії «Оскар» Тільда ​​Свінтон виконає роль ексцентричної Бетсі Тротвуд. І вона не в захваті від віслюків.

Читати далі...
19 вересня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер очікуваної комедії «Історія Девіда Копперфілда» з номінантом на премію «Оскар» Девом Пателем у головній ролі повідомляє, що його прем'єра в Україні відбудеться 8 жовтня.

Читати далі...
14 лютого 2020,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда», яку зняв номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі.

Читати далі...
17 січня 2020,  19:06 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Дев Патель, якого ви можете знати завдяки фільму «Мільйонер з нетрів», відправляється у вікторіанську Англію в українському трейлері драматичної комедії «Історія Девіда Копперфілда».

Новий фільм від режисера Армандо Іаннуччі, на чиєму рахунку також є номінація на «Оскар», буде веселою адаптацією класичного роману британського письменника Чарльза Діккенса. Його головним героєм виступає Девід Копперфілд (Патель), хлопець з добрим серцем, якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він подорожує по життю й зустрічає на своєму шляху безліч чудових персонажів (Г'ю Лорі, Тільда Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітер Капальді, Бенедикт Вонг і Бен Вішоу).

Точна дата української прем'єри «Історії Девіда Копперфілда» поки не повідомляється, тому стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

9 грудня 2019,  19:15 | Новини серіалів

Щоб підняти нам настрій у цей зимовий понеділок, телеканал HBO представив офіційний трейлер науково-фантастичного серіалу «Avenue 5», який обіцяє бути смішною комедією в космосі.

Комедійний серіал від номінанта на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі покаже зірку «Доктора Хауса» Г'ю Лорі в образі капітана космічного корабля Avenue 5 Раяна Кларка. На його кораблі трапляється одна надзвичайна ситуація, яка сіє паніку між пасажирами, а потім ще одна і ще одна, і Кларк щосили намагається зберегти контроль в цьому наростаючому божевіллі.

Відправитися в космос з Хаусом буде можливо вже на початку наступного року прем'єра серіалу «Avenue 5» відбудеться 19 січня.

20 листопада 2019,  14:46 | Новини серіалів

Канал HBO опублікував в Інтернеті тизер-трейлер своєї науково-фантастичної комедії «Avenue 5», головну роль в якій виконує зірка серіалів «Доктор Хаус» та «Нічний адміністратор» Г'ю Лорі.

Серіал «Avenue 5», творцем якого виступає номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі, обіцяє «відпустку, про яку ви і не сміли мріяти». Він буде слідувати за капітаном космічного корабля Avenue 5 Раяном Кларком (Лорі), який намагається знайти спільну мову з колегами та клієнтами в індустрії космічного туризму. І ця задача ускладнюється тим, що на його кораблі постійно трапляються різні надзвичайні події.

Компанію Лорі в цій пригоді складуть Сьюзі Накамура, Ребекка Фронт, Зак Вудс і Джош Гад. Прем'єра «Avenue 5» очікується в січні 2020 року.

7 жовтня 2019,  18:33 | Новини фільмів

Перший трейлер фільму Армандо Іаннуччі «Особиста історія Девіда Копперфілда» показує, що нас чекає божевільна і весела адаптація класики.

«Особиста історія Девіда Копперфілда» ґрунтується на знаменитому романі британського письменника Чарльза Діккенса і слідує за життям та пригодами доброго серцем Девіда Копперфілда (номінант на премію «Оскар» Дев Патель), якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він зустрічає безліч чудових персонажів в вікторіанській Англії у втіленні Г'ю Лорі, Тільди Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітера Капальді, Бенедикта Вонга та Бена Вішоу.

Цієї осені екранізація роману Діккенса була представлена на кінофестивалях в Торонто та Лондоні, а на великі екрани вона вийде в січні 2020 року.

15 грудня 2017,  16:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер сатиричної комедії «Смерть Сталіна», натхненної реальними подіями.

Картина розповість про останні дні радянського диктатора Йосипа Сталіна і покаже, як режим занурюється в пучину хаосу після його смерті, поки Георгій Жуков (Джейсон Айзекс), Микита Хрущов (Стів Бушемі), Георгій Маленков (Джеффрі Тембор) і інші наближені починають змагатися за власть.Також в «Смерті Сталіна» зіграють Руперт Френд, Андреа Райзборо, Ольга Куриленко, Педді Консідайн і Майкл Пейлін.

В українських кінотеатрах побачити новий фільм від номінанта на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі буде можливо з 25 січня.

27 вересня 2017,  14:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Біографічна комедія «Смерть Сталіна» за участю Джейсона Айзекса, Стіва Бушемі, Андреа Райзборо й Руперта Френда обзавелася новим веселим трейлером. Фільм розповість про останні дні радянського диктатора Йосипа Сталіна і покаже, як його режим занурюється в пучину хаосу після його смерті.

Режисером кінокартини виступає Армандо Іаннуччі, творець серіалу «Віце-президент» та сценарист «Гущі подій».

12 серпня 2017,  20:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер історико-сатиричного фільму «Смерть Сталіна», який покаже останні дні Сталіна і хаос в СРСР, викликаний його смертю. Генерала Георгія Жукова тут втілює зірка «Гаррі Поттера» Джейсон Айзекс, а Микиту Хрущова — володар «Золотого глобуса» Стів Бушемі. Компанію їм в цьому божевіллі складуть Ольга Куриленко, Руперт Френд, Андреа Райзборо і Джеффрі Тембор.

Світова прем'єра кінокартини від оскарівського номінанта Армандо Іаннуччі відбудеться на кінофестивалі в Торонто у вересні.

19 липня 2016,  18:57 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гаррі Поттера» Джейсон Айзекс і голівудсько-українська актриса Ольга Куриленко приєдналися до касту байопіка «Смерть Сталіна».

Читати далі...