Новини, в яких згадується Тревіс Найт

30 грудня 2018,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Бамблбі є багато талантів, як, наприклад, передача своїх думок за допомогою радіо, але великим футболістом йому точно не стати, показує новий локалізований промо-ролик його сольної історії.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Бамблбі»
Перша пригода улюбленого автобота
13 грудня 2018,  04:36 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Франшиза «Трансформери» в останні роки пішла на спад, оскільки фільми Майкла Бея стали повторюватися, а сюжетні повороти за участю короля Артура і нацистів у п'ятій главі «Трансформери: Останній лицар» і зовсім розчарували навіть самих затятих шанувальників тривалого протистояння автоботів і десептиконів. «Трансформерам» терміново потрібен був перезапуск, і Бей знайшов вихід – сольний фільм про найулюбленішого автобота глядачів – «Бамблбі».

Читати далі...
7 грудня 2018,  18:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бамблбі показує, що його рука може перетворюватися на гігантську гармату, в новому закулісному відео свого сольного спін-оффу, чиї події розгортатимуться у 1980-х роках.

Режисер Тревіс Найт ріс в 80-х, тому добре пам'ятає фігурки трансформерів того часу і постарався перенести їх ретро-дизайн в науково-фантастичний екшен «Бамблбі». Відео дозволяє розглянути головного героя, який тут перетворюється на старий Фольксваген Жук, і його командира Оптимуса Прайма в повний зріст зі всіх сторін, а також показує кілька нових моментів за їхньої участі.

Дивіться перший фрагмент фільму «Бамблбі», де автобота і його нову подругу Чарлі (Гейлі Стайнфелд) оточує спецзагін військових під керівництвом агента Бернса (Джон Сіна). У кіно з 20 грудня.

28 листопада 2018,  00:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент науково-фантастичного екшену Тревіса Найта «Бамблбі» показує, як жовтого автобота та його нових друзів-людей оточує цілий спецзагін військових під керівництвом Джона Сіни.

Події спін-оффу «Трансформерів» розвиватимуться до подій франшизи, у 1987 році. На звалищі в невеликому містечку в Каліфорнії, серед поламаних машин, ховається побитий автобот Бамблбі, там його знаходить хоробра дівчина Чарлі (Гейлі Стайнфелд) і бере до себе додому. Чарлі допомагає Бамблбі і знайомить його зі своїм другом Мемо (Хорхе Лендеборг мол.), й коли вони втрьох безтурботно катаються по околицях міста, їх зупиняє агент Бернс (Джон Сіна) з озброєними спецназівцями з Сектора 7. Але Бамблбі ні за що не дасть їм заподіяти шкоду Чарлі.

Дивіться також другий український ТБ-ролик «Бамблбі», де Бамблбі отримує важливе завдання від Оптимуса Прайма. У кіно з 20 грудня.

9 листопада 2018,  21:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернет потрапив новий іспанський трейлер науково-фантастичного бойовика «Бамблбі», спін-оффу хітової франшизи «Трансформери», який показує кілька нових бойових і комічних сцен.

Події фільму Тревіса Найта «Бамблбі» відбуватимуться у 1987 році в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії, де улюбленого всіма автобота знаходить на звалищі дівчина на ім'я Чарлі Вотсон (Гейлі Стайнфелд). Вони стають друзями, грають в хованки на березі і закидають сусідські дерева рулонами туалетного паперу, але слідом за Бамблбі на Землю прибувають і інші трансформери, які є зовсім не такими дружніми по відношенню до людей.

Дивіться також анімаційний тизер-постер «Бамблбі» з Бамблбі і Чарлі, де звучить фрагмент саундтрека фільму від лауреата премії «Оскар» Даріо Маріанеллі. У кінотеатри України спін-офф «Трансформерів» прибуде 20 грудня.

5 листопада 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Іншопланетний трансформер Бамблбі милується заходом сонця зі своєю новою подругою Чарлі на анімаційному тизер-постері персонального спін-оффу, який зняв режисер Тревіс Найт.

«Бамблбі» є спін-оффом франшизи «Трансформери», яку продюсують Майкл Бей та Стівен Спілберг, і його події перенесуть нас в 1987 рік. Перебуваючи в бігах, автобот Бамблбі ховається на звалищі в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії. Там його знаходить дівчина Чарлі (номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд), якій незабаром виповниться 18; вона лагодить автобота і стає для нього справжнім другом.

На тлі постера звучить музика композитора Даріо Маріанеллі, який у 2008 році отримав «Оскар» за саундтрек до фільму «Спокута».

Другий український трейлер «Бамблбі», який був представлений у вересні, показав більше нових трансформерів та повернення Оптимуса Прайма. У кіно з 20 грудня.

24 вересня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні студія Paramount Pictures поділилася новим офіційним трейлером науково-фантастичного бойовика «Бамблбі», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

Перебуваючи в бігах в 1987 році, знаменитий автобот Бамблбі знаходить притулок на звалищі в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії. Там його побитого і в шрамах знаходить бунтарка Чарлі (номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд), якій скоро виповниться 18 і яка намагається знайти своє місце у світі. Коли Чарлі повертає його до життя, вона швидко дізнається, що це не звичайний жовтий Фольксваген Жук, і заводить з ним міцну дружбу.

Разом з Бамблбі в трейлері також з'являються інші трансформери, які намагаються його розшукати, і Оптимус Прайм (Пітер Каллен), який передає своєму другу важливе послання.

Українська прем'єра кінокартини режисера Тревіса Найта, яку продюсують Майкл Бей і Стівен Спілберг, відбудеться 20 грудня.

9 серпня 2018,  13:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це не водій обирає свою машину. Це машина обирає свого водія.»

Гейлі Стайнфелд знайомиться з легендарним автоботом в новому тизер-трейлері науково-фантастичного екшену «Бамблбі».

Трейлер йде 1 хвилину і не показує нові моменти, зате концентрується на знайомстві дівчини Чарлі (Стайнфелд) з трансформером Бамблбі, який зі старенької машини Фольксваген Жук на її очах перетворюється на величезного робота з очима, що світяться. Чарлі дивиться на нього з переляком та цікавістю, і Бамблбі веде себе так само. А після на екрані миготять кадри з екшеном, і Чарлі говорить своєму іншопланетного другу, що «там є люди, які потребують його», і що «саме тому він тут».

Дивіться першу фічуретку «Бамблбі», в якій режисер Тревіс Найт розповідає, що при створенні цього фільму він надихався картинами Стівена Спілберга. У кіно з 20 грудня.

30 липня 2018,  00:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures поки не опублікувала в Інтернеті новий трейлер науково-фантастичного екшену «Бамблбі», показаний на конвенції Comic-Con, проте порадувала шанувальників арт-постером з його головним героєм.

Читати далі...
14 червня 2018,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures опублікувала в мережі першу офіційну фічуретку про створення науково-фантастичного фільму «Бамблбі».

Відео представляє режисера Тревіса Найта, який був двічі номінований на «Оскар» за мультфільми «Сімейка монстрів» та «Кубо і легенда самурая». Він розповідає, що ріс в 80-х, коли відбуваються події «Бамблбі», і любив в той час дивитися фільми про дорослішання від Стівена Спілберга, що і стало натхненням для його спін-оффу «Трансформерів», який покаже, ким насправді є всіма улюблений автобот. Також в фічуретці з'являються актори Гейлі Стайнфелд і Джон Сіна, які виконують основні людські ролі.

Спілберг виступає виконавчим продюсером фільму Найта.

Дивіться український тизер-трейлер «Бамблбі». У кіно з 20 грудня.

5 червня 2018,  14:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хейлі Стайнфелд знайомиться з переляканим жовтим автоботом в першому офіційному тизер-трейлері фантастичної картини «Бамблбі», який сьогодні представила студія Paramount Pictures.

Події спін-оффу франшизи Майкла Бея «Трансформери» будуть розвиватися в 1987 році до знайомства автобота з Семом Вітвікі (Шайа ЛаБаф). Бамблбі переховується на звалищі в маленькому пляжному місті в Каліфорнії, де його — в шрамах і поламаного — і знаходить дівчина Чарлі (Стайнфелд), після чого у автобота зав'язується з юною бунтаркою міцна дружба.

Українці зможуть побачити фільм «Бамблбі», режисером якого є Тревіс Найт, на великому екрані в грудні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити його локалізований трейлер.

13 жовтня 2017,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове закулісне фото фантастичного екшену «Бамблбі» показало Хейлі Стайнфелд за кермом жовтого автобота.

Читати далі...