Новини, в яких згадується Ребекка Фергюсон

16 березня 2024,  11:56 | Кастінг

У фільмі «Дюна: Частина друга» акторка Ребекка Фергюсон підкорила усіх роллю леді Джессіки Атрід, яка стала Превелебною матір'ю, і наступного року ми зможемо побачити її одразу у двох пригодницьких екшенах.

Читати далі...
4 березня 2024,  11:33 | Новини фільмів

Про участь акторки Ані Тейлор-Джой у науково-фантастичному блокбастері Дені Вільньова «Дюна: Частина друга» стало відомо, коли вона відвідала його прем'єру у Лондоні. І тепер ми знаємо, яке у неї там камео.

Читати далі...
7 лютого 2024,  21:57 | Новини фільмів

З 8 лютого шанувальники вже культової наукової фантастики Дені Вільньова «Дюна» зможуть ще раз насолодитися нею на великих екранах, бо її знову покажуть у кінотеатрах напередодні прем'єри сиквела «Дюна: Частина друга».

Читати далі...
13 грудня 2023,  22:13 | Новини фільмів

Третій офіційний трейлер науково-фантастичного епіка режисера Дені Вільньова «Дюна: Частина друга», що буде продовженням «Дюни» 2021 року, підтверджує, що він вийде у прокат наприкінці цієї зими.

Читати далі...
14 жовтня 2023,  01:38 | Кастінг

Наступного року Том Круз знову втілить суперганта Ітана Ганта у пригодницькому екшені «Місія неможлива 8». Хто з акторів та акторок повернеться разом з ним?

Читати далі...
25 серпня 2023,  22:10 | Новини фільмів

Зважаючи на те, що сценаристи й актори продовжують страйкувати, а студії відмовляються платити їм справедливу зарплату і покращувати умови праці, прем'єра фантастичного епіка Дені Вільньова «Дюна: Частина друга» не відбудеться у листопаді. Тепер вона очікується 14 березня 2024 року.

Читати далі...
30 червня 2023,  20:15 | Новини фільмів

А ви вірите у пророцтва? Кіностудія Warner Bros. порадувала нас новим трейлером очікуваного науково-фантастичного епіка «Дюна: Частина друга» від режисера Дені Вільньова, головні ролі в якому виконують Тімоті Шаламе та Зендея.

Читати далі...
19 травня 2023,  21:02 | Новини фільмів

Нарешті дочекалися! Майже через рік після виходу тизер-трейлера пригодницького бойовика Тома Круза «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» нам нарешті вирішили показати його офіційний трейлер, де Круз знову рятує світ і виконує божевільні трюки з байком та потягом.

Читати далі...
19 липня 2022,  20:52 | Новини фільмів

За рік, у липні 2023 року, Том Круз відправить нас у нову шпигунську пригоду разом зі своїм героєм Ітаном Гантом у фільмі «Місія неможлива: Розплата. Частина перша», який отримав свій перший український трейлер.

Читати далі...
30 травня 2022,  21:02 | Кастінг

До касту продовження хітового фантастичного епіка «Дюна», який зняв режисер Дені Вільньов, приєдналися три нові актори, серед яких зірка торішнього супергеройського екшену «Чорна вдова» Флоренс П'ю. І нам вже відомо, кого вона зіграє.

Читати далі...
23 травня 2022,  17:00 | Новини фільмів

Ітан Гант знову збирає свою команду з порятунку світу для однієї масштабної операції. Не встиг ще вийти на екрани фільм «Топ Ґан: Меверік», як Том Круз вирішив представити перший трейлер свого наступного екшену «Місія неможлива 7», чия прем'єра відбудеться у 2023 році.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дюна»
Золотий пісок та гострі клинки Арракіса
17 вересня 2021,  23:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастичний епік письменника Френка Герберта «Дюна», опублікований в 1965 році, складно недооцінити в планетарному масштабі. Адже саме він надихнув покоління кінематографістів, котрі подарували нам «Зоряні війни», одну з головних кіносаг 20-21 століть. Інші планети, політичні інтриги, міжзоряна війна добра і зла, месія, який всіх врятує, та епічна історія кохання... Звучить знайомо навіть для тих, хто не читав твір Герберта, чи не так? Звичайно, Голлівуд неодноразово вже намагався екранізувати «Дюну», але створити класику на всі часи йому поки так і не вдалося. До сьогодні. Оскільки сьогодні свою версію «Дюни» представляє світу режисер-фантаст Дені Вільньов. Вірніше, для початку – її першу частину.

Читати далі...
19 лютого 2021,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер науково-фантастичного фільму Лізи Джой «Reminiscence» («Спогад») запрошує вас «у подорож по пам'яті» в компанії номінанта на премію «Оскар» Г'ю Джекмана. І цей тизер вам точно нагадає «Початок».

Читати далі...
16 листопада 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, всім шанувальникам письменника Френка Герберта та режисера Дені Вільньова доведеться запастися терпінням. У зв'язку з пандемією COVID-19 українська прем'єра екранізації «Дюна» була перенесена на 30 вересня 2021 року.

Читати далі...
10 вересня 2020,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за офіційним трейлером нової екранізації науково-фантастичного роману Френка Герберта «Дюна» в мережі з'явився його дубльований трейлер. Головну роль тут виконує номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе.

Читати далі...