Новини, в яких згадується Емі Бет Шумер

29 березня 2023,  14:45 | Новини фільмів

Анімаційна студія DreamWorks вирішила підняти нам настрій, представивши перший трейлер мультфільму «Тролі: Знову разом» («Trolls Band Together»), головних героїв якого в оригіналі знову озвучують Анна Кендрік та Джастін Тімберлейк.

Читати далі...
15 червня 2022,  12:27 | Новини серіалів

Наше улюблене тріо подкастерів-детективів знову у справі! Стримінгова платформа Hulu нарешті вирішила порадувати нас повноцінним трейлером нового сезону своєї хітової детективної комедії «Убивства в одній будівлі».

Читати далі...
29 березня 2022,  14:55 | Новини серіалів

Селена Гомес поділилася в соцмережах тизер-трейлером 2 сезону детективної комедії «Убивства в одній будівлі», прем'єра якого відбудеться 28 червня. І в новому сезоні у її героїні буде нова модна стрижка.

Читати далі...
23 березня 2022,  21:44 | Нагороди та премії

Актриса та ведуча майбутньої церемонії нагородження премії "Оскар" Емі Шумер запропонувала президентові України Володимиру Зеленському, який підкорив американців своєю відвагою під час протистояння з кривавим російським диктатором, взяти участь у 94-й церемонії нагородження Американської кіноакадемії.

Читати далі...
18 листопада 2020,  13:56 | Новини фільмів

Кінопрокат переживає не найкращі часи – в зв'язку з пандемією гучні прем'єри переносяться на невизначене світле майбутнє, кінотеатри працюють з обмеженнями і зазнають збитків. Але інтерес глядачів до походів в кінотеатр не впав і ось, прокатники прислухалися до порад самих же глядачів – показувати повторно успішні фільми. Наприклад, з завтрашнього дня, в повторний прокат виходять два фільми: «Красуня на всю голову» з Емі Шумер і «Королівський коргі» в озвучці Олександра Педана.

А які фільми ви б хотіли подивитися або передивитися в кінотеатрах? Пишіть в коментарях!

Читати далі...
26 травня 2018,  13:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Останні кілька років американська комедіантка Емі Шумер відчайдушно намагається підкорити великий екран, і після «Дівчини без комплексів», що непогано заробила і «Безсоромної подорожі», що провалився, вона вирішує привабити до кіно жінок картиною з меседжем в дусі боді-позитив «Красуня на всю голову». І українська локалізація її назви виявилася досить точним описом того, що вас чекає в цьому фільмі.

Читати далі...
25 травня 2018,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик американської комедії «Красуня на всю голову» показує незручну розмову героїнь Емілі Ратаковскі та Емі Шумер в аптеці.

В «Красуні на всю голову» Шумер грає дуже невпевнену в собі жінку Рене Беннет, яка відчайдушно прагне стати красивою. В гонитві за ідеальною фігурою вона падає з велотренажера і отримує травму своїх жіночих органів. Саме про цей кривавий інцидент співчутливо питає в даному ТБ-ролику дівчина Меллорі (Ратаковскі), з якою Рене ходить в один спортзал.

Дивіться український фрагмент комедії «Красуня на всю голову», де також з'являються Мішель Вільямс і Наомі Кемпбелл. У кіно з 31 травня.

7 травня 2018,  16:03 | Оновлення

Пропонуємо подивитися український фрагмент комедії «Красуня на всю голову», в якому героїня Емі Шумер в повній впевненості, що вона неперевершена красуня, намагається влаштуватися на роботу, пов'язану з модельним бізнесом.

Співбесіду проводять Мішель Вільямс і Наомі Кемпбелл.

В кінотеатрах України комедія стартує з 31 травня.

21 квітня 2018,  22:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емі Шумер робить повний поворот в третьому фрагменті американської кінокомедії «Красуня на всю голову», яка на цьому тижні вийшла в прокат в США.

Шумер втілює невпевнену в собі жінку Рене Беннетт, яка падає з тренажера і сильно вдаряється головою, а коли приходить до тями й дивиться у дзеркало, то бачить надзвичайну красуню, хоча зовні вона зовсім не змінилася. В новому фрагменті Рене вирішує влаштувати сюрприз своїм подругам Вівіан (Ейді Брайант з «Суботнім вечором в прямому ефірі») і Джейн (Бізі Філіппс з «Міста хижачок»), підкравшись до них в барі й представивши нову себе так, ніби вони її ні за що не впізнають.

У минулому фрагменті «Красуня на всю голову» компанію Шумер склала Емілі Ратаковскі. У кінотеатри України фільм від режисерів Еббі Кон та Марка Сілверштейна прибуде 31 травня.

19 квітня 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент американської комедії «Красуня на всю голову» показує, що красуні теж плачуть.

Емі Шумер грає Рене Барретт, яка відчайдушно намагається схуднути й відповідати нав'язаним глянцевими журналами стандартам краси, тому морить себе тренуваннями в спортзалі. Одного разу в туалеті вона зустрічає справжню красуню у втіленні Емілі Ратаковскі, яка плаче, тому що її кинув хлопець. І тут героїня Шумер відкриває для себе просту істину, про яку раніше не замислювалася: у моделей теж бувають проблеми в особистому житті.

Дивіться український трейлер фільму «Красуня на всю голову», де також зіграли Мішель Вільямс і Наомі Кемпбелл. У кіно з 31 травня.

7 квітня 2018,  19:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія STX Entertainment опублікувала в мережі дебютний фрагмент комедії «Красуня на всю голову» з Емі Шумер в головній ролі.

Шумер втілює невпевнену в собі молоду жінку, яка відчайдушно намагається опинитися на крок ближче до своєї заповітної ідеальної фігури, але у неї нічого не виходить. Проте одного разу вона падає з тренажера, вдаряється головою, і коли приходить до тями, то бачить в дзеркалі найпривабливішу жінку на планеті. Як показує відео, вона сама не може повірити, що стала настільки красивою. В цей час менеджер спортклубу Таша (Сашір Замата з шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі») спостерігає за нею з подивом.

Також дивіться перший ТБ-ролик «Красуня на всю голову», де Шумер відчуває себе впевненою на всі 100%. У кіно з 31 травня.

5 квітня 2018,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія STX Entertainment представила перший ТБ-ролик комедії «Красуня на всю голову», де головну роль виконує номінантка на премію «Золотий глобус» Емі Шумер.

Шумер грає жінку, яка страждає від невпевненості в собі, але потім приходить до тями від падіння, дивиться в дзеркало і вірить, що вона стала найкрасивішою і найздатнішою жінкою на планеті. Героїня залишає своє звичайне життя позаду і йде влаштовуватися на роботу в індустрію моди, де співбесіду проводять 4-разова номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс й легендарна модель Наомі Кемпбелл. Також відео розкриває, що в фільмі з'явиться акторка Лорен Хаттон.

Дивіться український трейлер картини «Красуня на всю голову», яку зняли Еббі Кон та Марк Сілверштейн. У кіно з 31 травня.

26 лютого 2018,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуйэн Джонсон заговорил на японском языке в новом трейлере фантастического боевика «Рэмпейдж», а также на прошлой неделе вышли свежие трейлеры к фильмам «Мария Магдалина», «Аутсайдер», «Красотка на всю голову» и ко 2 сезону сериала «Джессика Джонс».

Читати далі...
19 лютого 2018,  16:39 | Оновлення

Представляємо український трейлер комедії «Красуня на всю голову» з Емі Шумер у головній ролі.

Її життя складалося з вічних спроб сісти на дієту і зайнятися фітнесом. «Спроба зарахована», — подумав Всесвіт і скинув бідолаху з велотренажера. Дівчина вдаряється головою і знаходить аномальну впевненість у тому, що тепер вона просто чарівна. Одна проблема — в очах інших людей вона ні краплі не змінилася. Загалом, красуня на всю голову.

Скоро в кінотеатрах України.