Новини, в яких згадується Тімоті Шаламе

27 березня 2024,  11:55 | Новини фільмів

Щойно завершився промотур блокбастера «Дюна: Частина друга» його зірка Тімоті Шаламе розпочав зйомки свого наступного фільму. Це буде біографічна драма «A Complete Unknown», де він зіграє музиканта Боба Ділана.

Читати далі...
14 березня 2024,  18:33 | Кастінг

Повернувшись з планети Арракіс на Землю, номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе перевтілиться наступному фільмі у відомого співака Боба Ділана.

Читати далі...
4 березня 2024,  11:33 | Новини фільмів

Про участь акторки Ані Тейлор-Джой у науково-фантастичному блокбастері Дені Вільньова «Дюна: Частина друга» стало відомо, коли вона відвідала його прем'єру у Лондоні. І тепер ми знаємо, яке у неї там камео.

Читати далі...
7 лютого 2024,  21:57 | Новини фільмів

З 8 лютого шанувальники вже культової наукової фантастики Дені Вільньова «Дюна» зможуть ще раз насолодитися нею на великих екранах, бо її знову покажуть у кінотеатрах напередодні прем'єри сиквела «Дюна: Частина друга».

Читати далі...
13 грудня 2023,  22:13 | Новини фільмів

Третій офіційний трейлер науково-фантастичного епіка режисера Дені Вільньова «Дюна: Частина друга», що буде продовженням «Дюни» 2021 року, підтверджує, що він вийде у прокат наприкінці цієї зими.

Читати далі...
25 серпня 2023,  22:10 | Новини фільмів

Зважаючи на те, що сценаристи й актори продовжують страйкувати, а студії відмовляються платити їм справедливу зарплату і покращувати умови праці, прем'єра фантастичного епіка Дені Вільньова «Дюна: Частина друга» не відбудеться у листопаді. Тепер вона очікується 14 березня 2024 року.

Читати далі...
11 липня 2023,  19:45 | Новини фільмів

Наприкінці року нас чекає прем'єра фентезійного мюзикла «Віллі Вонка», головну роль в якому виконає зірка фільмів «Дюна» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе. А поки що дивіться його перший дубльований трейлер.

Читати далі...
30 червня 2023,  20:15 | Новини фільмів

А ви вірите у пророцтва? Кіностудія Warner Bros. порадувала нас новим трейлером очікуваного науково-фантастичного епіка «Дюна: Частина друга» від режисера Дені Вільньова, головні ролі в якому виконують Тімоті Шаламе та Зендея.

Читати далі...
3 травня 2023,  21:20 | Новини фільмів

Вийшов офіційний український трейлер фантастичного пригодницького екшну «Дюна: Частина друга» Дені Вільньова з Тімоті Шаламе і Зендеєю в головних ролях. В кінотеатрах України фільм стартує з 2 листопада.

Читати далі...
30 травня 2022,  21:02 | Кастінг

До касту продовження хітового фантастичного епіка «Дюна», який зняв режисер Дені Вільньов, приєдналися три нові актори, серед яких зірка торішнього супергеройського екшену «Чорна вдова» Флоренс П'ю. І нам вже відомо, кого вона зіграє.

Читати далі...
29 березня 2022,  18:01 | Нагороди та премії

Сила пустелі сповна проявила себе під час 94-ї церемонії нагородження премії «Оскар». Науково-фантастичний блокбастер Дені Вільньова «Дюна» хоча й не взяв головний «Оскар», проте став рекордсменом вечора за кількістю нагород.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Не дивіться вгору»
Божевільна сатира про наші божевільні часи
18 січня 2022,  02:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Світова пандемія, спричинена вірусом COVID-19, назавжди змінила наш світ, перевернувши життя кожного з нас із ніг на голову. І, звичайно, оскільки мистецтво часто є імітацією та відображенням реального життя, ця вельми апокаліптична тема швидко знайшла своє відображення в телесеріалах, оскільки телебачення завжди швидше реагує на все, що відбувається у світі, ніж кінематограф. Багато серіалів за останні пару років по-своєму розповідали про життя в розпал пандемії, тоді як кінематограф в основному намагався випустити в кінотеатри ті фільми, що були зняті ще до того, як наше життя перевернулося, або ж повністю ігнорували наявність пандемії, залишаючи її за кадром і пропонуючи глядачам втечу від реальності в чудовий та казковий світ, де все, як і раніше, добре та просто. А потім за справу взявся лауреат премії «Оскар» Адам МакКей і написав геніальний сценарій, в якому пандемію коронавірусу він замінив метафорою комети, що збирається знищити все життя на Землі. І в результаті на світ з'явилася блискуча й глибока сатирична стрічка «Не дивіться вгору» з акторським складом, якому позаздрить сам Квентін Тарантіно.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дюна»
Золотий пісок та гострі клинки Арракіса
17 вересня 2021,  23:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастичний епік письменника Френка Герберта «Дюна», опублікований в 1965 році, складно недооцінити в планетарному масштабі. Адже саме він надихнув покоління кінематографістів, котрі подарували нам «Зоряні війни», одну з головних кіносаг 20-21 століть. Інші планети, політичні інтриги, міжзоряна війна добра і зла, месія, який всіх врятує, та епічна історія кохання... Звучить знайомо навіть для тих, хто не читав твір Герберта, чи не так? Звичайно, Голлівуд неодноразово вже намагався екранізувати «Дюну», але створити класику на всі часи йому поки так і не вдалося. До сьогодні. Оскільки сьогодні свою версію «Дюни» представляє світу режисер-фантаст Дені Вільньов. Вірніше, для початку – її першу частину.

Читати далі...
8 лютого 2021,  19:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Не секрет, що під час трансляції Супербоула провідні компанії змагаються одна з одною за допомогою неймовірних рекламних роликів за участю зірок світової величини. І в цьому році в такому змаганні перемогла компанія Cadillac, яка зняла не просто рекламу, а справжній сиквел фільму «Едвард Руки-ножиці» з Тімоті Шаламе в головній ролі.

Читати далі...
30 січня 2021,  18:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Лука Гуаданьїно запросив в новий проект «Bones And All» зірку свого хітового фільму «Назви мене своїм ім'ям» Тімоті Шаламе, завдяки якому актор отримав в 2018 році свою першу номінацію на «Оскар».

Читати далі...