Новини, в яких згадується Софія Бутелла

20 березня 2024,  19:58 | Новини фільмів

Нарешті ми дочекалися релізу офіційного трейлера науково-фантастичного екшену «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами» режисера Зака Снайдера, який зняв «Лігу справедливості» та «Хранителів».

Читати далі...
28 вересня 2023,  14:50 | Кастінг

Режисеру Меттью Вону так сподобалося працювати з Семюелом Л. Джексоном та Софією Бутеллою під час зйомок екшену «Кінгсман: Таємна служба», що він запросив їх у свій новий фільм про шпигунів «Аргайл» за участю Супермена.

Читати далі...
22 серпня 2023,  23:13 | Новини фільмів

Як і обіцяв, режисер Зак Снайдер представив сьогодні тизер-трейлер свого науково-фантастичного екшену «Бунтівний Місяць» з Софією Бутеллою у головній ролі.

Читати далі...
19 червня 2023,  20:12 | Новини фільмів

Ми чекали трейлер, але спочатку режисер Зак Снайдер вирішив підігріти наш інтерес до свого майбутнього науково-фантастичного фільму «Бунтівний Місяць» за допомогою відео, що показує та розповідає про його створення.

Читати далі...
22 квітня 2022,  20:07 | Новини фільмів

Знаменитий режисер Зак Снайдер, який минулого року випустив одразу два фільми «Армія мерців» та «Армія злодіїв», продовжує свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix, і їхнім наступним спільним проектом стане науково-фантастична пригода під назвою «Бунтівний Місяць».

Читати далі...
13 вересня 2019,  20:07 | Новини серіалів

Закохуємося разом з Енн Гетевей, Софією Бутеллою, Тіною Фей, Девом Пателем, Енді Гарсіа та Ендрю Скоттом в новій романтичній антології «Modern Love».

Серіал «Modern Love» («Сучасне кохання»), над яким працює режисер відомих мелодрам «Одного разу» й «Почати знову» Джон Карні, покаже 8 реальних романтичних історій, які трапилися в Нью-Йорку: від перших знайомств до спроб подружжя повернути у свої стосунки згаслий вогник.

Влаштувати собі романтичний вечір в компанії улюблених акторів та міста, що ніколи не спить, ви зможете 18 жовтня, коли весь серіал стане доступний до перегляду на стримінговому сервісі Prime Video.

1 серпня 2019,  22:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кохання знайде свою правду. Американський стримінговий сервіс Amazon опублікував в мережі зворушливий тизер-трейлер своєї майбутньої романтичної антології «Modern Love» від режисера фільмів «Одного разу» й «Почати спочатку» Джона Карні.

Серіал «Modern Love» («Сучасне кохання») покаже 8 реальних романтичних історій, які відбулися в Нью-Йорку.

Героїв цих різних історій кохання зіграють такі відомі актори і актриси, як Енн Гетевей, Софія Бутелла, Тіна Фей, Кетрін Кінер, Джон Слеттері, Дев Патель, Гарі Карр, Олівія Кук та Ендрю Скотт.

Всі серії серіалу «Modern Love» стануть доступні для перегляду 18 жовтня.

Рецензия на фильм «Экстаз»
Танцевальная оргия Гаспара Ноэ
17 жовтня 2018,  03:43 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Скандальный франко-аргентинский режиссер Гаспар Ноэ последние несколько лет готовил для зрителей очередной фильм, в котором он исследует темные уголки человеческой души и поднимает темы жизни, наслаждения и смерти. Назвал он свое новое творение провокационно – «Климакс», намекая на то, что в конце зрителя ждет некий кульминационный опыт, а украинские прокатчики подобрали ему не менее красочное и сексуальное название «Экстаз», которое вполне подходит для этой напряженной истории о группе молодых танцоров и их сумасшедшей ночи в отдаленной школе.

Читати далі...
21 вересня 2018,  17:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. розглядає кандидатури актрис Софії Бутелли, Мері Елізабет Вінстед і Гугу Ембата-Ро на ролі супергероїнь у своєму новому фільмі «Хижі пташки», заснованому на коміксах DC.

Читати далі...
17 вересня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Софія Бутелла перебуває в екстазі в оточенні натовпу танцюристів на нових українських постерах фільму Гаспара Ное «Екстаз», чия прем'єра відбудеться у жовтні.

Читати далі...
17 серпня 2018,  15:55 | Оновлення

Представляємо український тизер-трейлер французького фільму «Екстаз» від аргентинського режисера Гаспара Ное.

Дія картини розгортається у будівлі колишньої школи, що знаходиться десь на просторах полів. Невеликий танцювальний колектив, проводить тут збори перед турне. У молодих людей очікуються гастролі по Сполученим Штатам Америки. Підбірка героїв стрічки та учасників танцювального колективу дуже різноманітна. Тут і хореограф (Софія Бутелла), і пара лесбіянок, і занадто самовпевнений молодий чоловік, і брат з сестрою, які знаходяться у дуже непростих взаєминах. Напередодні від'їзду група танцюристів вирішує влаштувати прощальну вечірку. І все було б добре, якби хтось із присутніх потайки не додав до глечику з сангрією кислоту ЛСД.

Українська прем'єра фільму «Екстаз» відбудеться 11 жовтня.

14 серпня 2018,  17:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська компанія незалежного кіно A24 опублікувала в мережі другий офіційний трейлер музично-драматичного трилера «Екстаз», який зняв режисер скандальної «Любові» Гаспар Ное.

Головну роль в «Екстазі» («Клімаксі») виконує Софія Бутелла, відома завдяки картинам «Kingsman» та «Мумія». Вона втілює одну з 20 танцюристів, які живуть у середині 1990-х і об'єднуються для триденної репетиції, що пройде в закритій школі-інтернаті, розташованій в центрі лісу, щоб розділити один з одним останній танець. Їх прощальна вечірка незабаром виходить з-під контролю, і танцюристів охоплює незрозуміле та небезпечне божевілля.

В галереї фільму ви знайдете нові стильні кадри «Екстазу» з героїнею Бутелли та іншими яскравими персонажами. У кіно з 11 жовтня.

2 червня 2018,  00:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Остерігайтеся помилкової правди, попереджає пожежний Гай Монтег в вірусному промо-ролику нової адаптації роману Рея Бредбері «451 градус за Фаренгейтом».

Читати далі...
22 травня 2018,  15:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер кримінального екшену Дрю Пірса «Готель „Артеміда“» із зірковим акторським складом.

Події фільму відбуваються в неспокійному Лос-Анджелесі в недалекому майбутньому. Під вивіскою готелю «Артеміда» працює таємний госпіталь для злочинців, членів закритого клубу. В розпал масового громадського бунту до готелю прибуває багато відчайдушних та небезпечних злочинців, яким важко дотриматися головного правила цього таємного госпіталя — не вбивати під його дахом.

В екшені зіграли Софія Бутелла, Дейв Батіста, Стерлінг К. Браун, Дженні Слейт, Джефф Голдблюм та Джоді Фостер.

В український прокат «Готель „Артеміда“» вийде в наступному місяці, 14 червня.