Новини, в яких згадується Майкл Спіріг

20 квітня 2018,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент горора «Вінчестер. Будинок, збудований привидами» відправляє глядача в темний підвал...

Кінокартина заснована на реальних подіях і розповідає про вдову Сару Вінчестер (Хелен Міррен), спадкоємицю компанії з виробництва знаменитих гвинтівок. Жінка впевнена в тому, що її переслідують примари людей, убитих з цієї зброї, тому вона будує для них будинок-лабіринт з безліччю кімнат. І новий фрагмент показує племінницю Сари Маріон Марріотт (Сара Снук), яка спускається в підвал цього жахливого будинку в пошуках свого сина Генрі (Finn Scicluna-O'Prey), одержимого потойбічними силами.

Українська прем'єра фільму жахів від режисерів Майкла і Пітера Спірігів відбулася учора, 19 квітня. Купуйте квитки на сеанси «Вінчестер» на нашому сайті.

25 жовтня 2017,  16:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate поділилася вельми моторошним трейлером свого майбутнього фільму жахів «Вінчестер», заснованого на реальних подіях.

Володарка премії «Оскар» Хелен Міррен втілює заможну вдову Сару Вінчестер, яка переконана, що її переслідують примари людей, убитих з знаменитого зброї, винайденого батьком її покійного чоловіка. Одного разу в її особняк-лабіринт з 500 кімнатами, що постійно будується, приїжджає доктор Ерік Прайс (Джейсон Кларк), і йому доведеться переконатися на власному досвіді, що в цьому будинку дійсно відбувається якась чортівня.

Режисерами картини виступають Майкл та Пітер Спіріги, чия «Пила 8» виходить в кіно вже завтра. Прем'єра фільму жахів «Вінчестер» відбудеться в лютому 2018 року.

23 вересня 2017,  20:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер майбутнього фільму жахів «Пила 8», який дражнить поверненням маніяка Джона Крамера (Тобін Белл). У місті виявляють кілька тіл, власники яких зустріли явно не кращий кінець, й усі докази вказують саме на Крамера. Але як це можливо? Чоловік, відомий як Пила, помер понад десять років тому. Невже таки знайшовся той, хто ризикнув підібрати мантію жорстокого маніяка?

В українські кінотеатри моторошне творіння режисерів Майкла й Пітера Спірігів прибуде 26 жовтня.

21 липня 2017,  00:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора був представлений перший трейлер горору «Шкіряне обличчя», а сьогодні нас лякають поверненням іншого маніяка — Джона Крамера, відомого як Пила, в восьмій частини найбільш касової франшизи жахів усіх часів. Дебютний трейлер «Пили 8» натякає на те, що він не загинув, а сам актор Тобін Белл кілька годин тому підтвердив в Твіттері, що дійсно повернеться в даному фільмі. І тут він збирається вивести свою криваву гру на новий рівень.

Українська прем'єра горору від режисерів «Патруля часу» Майкла та Пітера Спірігів відбудеться в жовтні, так що чекаємо на дубльований трейлер.