Новини, в яких згадується Бенедикт Ендрюс

25 грудня 2019,  18:36 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», в якому зірка екшену «Ангели Чарлі» Крістен Стюарт втілює легендарну актрису Джин Сіберг.

В кінці 60-х років зірка французької «нової хвилі» Джин Сіберг на піку своєї кар'єри почала виступати за права афроамериканців і корінних народів США. Тоді ж ФБР розвернуло проти неї розвідувальну операцію: систему стежень та гучних провокацій. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, стає одним з головних героїв її історії.

Компанію Стюарт тут складають актори Ентоні Макі, Джек О'Коннелл, Маргарет Квеллі і Зазі Бітц. Авторами сценарію виступають Джо Шрепнел і Анна Вотерхаус. В український прокат фільм «Проти всіх ворогів» вийде наприкінці зими, 27 лютого.

16 листопада 2019,  16:44 | Новини фільмів

Вийшов перший трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», головну роль у якому виконує зірка «Ангелів Чарлі» Крістен Стюарт.

Фільм «Проти всіх ворогів» («На зло ворогам») розповість про легендарну американську актрису Джин Сіберг (Стюарт), яка вплутується в бурхливий рух за громадянські права наприкінці 1960-х років у Лос-Анджелесі, після чого нею починає активно цікавитися ФБР. До неї приставляють молодого і амбітного агента Джека Соломона (Джек О'Коннелл), чиє цілодобове стеження поступово зводить актрису з розуму.

У трилері Ендрюса також зіграють актори Ентоні МакіМесники: Війна нескінченності», «Перший месник: Протистояння») та Зазі БітцДедпул 2», «Джокер»). У світовий прокат він вийде у грудні.

5 серпня 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив перший кадр біографічної драми «Проти всіх ворогів», де Крістен Стюарт втілить легендарну американську актрису Джин Сіберг.

Читати далі...
24 квітня 2017,  18:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо фрагмент драми «Уна», що показує зустріч молодої жінки Уни (Руні Мара) з чоловіком Реєм (Бен Мендельсон), який згвалтував її в 12-річному віці. Тепер він переїхав, змінив ім'я та почав нове життя. Але вона все одно його розшукала, бажаючи отримати відповіді.

Кінокартину Бенедикта Ендрюса ви вже можете побачити в українських кінотеатрах.

11 квітня 2017,  13:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український ТБ-ролик драми «Уна», заснованої на популярній п'єсі шотландського драматурга Девіда Харровера «Чорний дрізд», що розповідає про зустріч молодої жінки Уни (Руні Мара) та чоловіка середнього віку Рея (Бен Мендельсон), який, коли їй було 12, згвалтував її.

Повноцінний трейлер кінокартини Бенедикта Ендрюса дивіться тут, а нові кадри ви знайдете в нашій галереї.

16 вересня 2016,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В конкурсную программу 60-го Лондонского кинофестиваля, который пройдет в октябре, вошли новые кинокартины с участием Кита Харингтона, Мишель Уильямс, Кристен Стюарт, Гая Пирса, Дакоты Фаннинг, Гаэля Гарсиа Берналя и Руни Мары.

Читати далі...