Новини, в яких згадується Кристиан Серратос

27 жовтня 2020,  14:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix представила повноцінний трейлер свого очікуваного міні-серіалу «Селена» про знамениту латиноамериканську співачку, роль якої виконує зірка серіалу «Ходячі мерці» Крістіан Серратос.

Читати далі...
6 жовтня 2020,  23:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожна легенда починається з мрії. Стримінгова платформа Netflix поділилася сьогодні новим чарівним тизером біографічного серіалу «Селена», прем'єра якого відбудеться на початку зими, 4 грудня.

Читати далі...
25 липня 2020,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Теж з нетерпінням чекаєте на фінальну серію 10 сезону постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці»? Тоді швидше дивіться її ексклюзивний фрагмент, представлений вчора в рамках віртуальної конвенції Comic-Con, де повертаються знайомі обличчя.

Читати далі...
12 березня 2020,  15:45 | Новини серіалів

Зірка хітового серіалу про зомбі «Ходячі мерці» Крістіан Серратос перетворюється на легендарну співачку Селену Кінтанілью-Перес в першому тизері біографічного міні-серіалу від Netflix «Селена».

Біографічна драма розповість про особисте життя і стрімкий злет до слави латиноамериканської співачки Селени, яка прожила дуже недовге, але яскраве життя. Вона виступала в жанрі техано, який в 80-х роках все ще вважався чоловічим. Але Селена не здавалася і показала всьому світу силу свого голосу. На жаль, у віці 23 років молоду співачку застрелила її подруга і колишній менеджер, яку після засудили до 30 років позбавлення волі. Батька Селени втілить зірка «Відчайдушних домогосподарок» Рікардо Чавіра.

Раніше Селену на екрані зіграла Дженніфер Лопез у фільмі 1997 року. Прем'єра міні-серіалу «Селена» очікується пізніше в 2020 році.

3 серпня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Дерілом, Керол, Мішонн, Ніганом та жахливими зомбі? Тоді дивіться розширений трейлер 10 сезону хітового серіалу «Ходячі мерці», який показали в липні на конвенції Comic-Con.

У нових серіях на наших героїв чекає зовсім інша війна з Шептунами та їхньою предводителькою Альфою (Саманта Мортон), яку можна побачити в трейлері. Також нам показують, як Деріл (Норман Рідус) стикається віч-на-віч з Ніганом (Джеффрі Дін Морган), Мішонн (Данай Гуріра) і Росіта (Крістіан Серратос) відважно борються із зомбі, Керол (Мелісса МакБрайд) і Деріл мріють просто сісти на байк і втекти подалі на захід, Мішонн цілується з Єзекіїлем (Харі Пейтон) і... бере в руки битку Нігана Люсіль. А ви до цього готові?

Прем'єра 10 сезону «Ходячих мерців» відбудеться восени, 6 жовтня.

4 квітня 2018,  01:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці».

Ніган (Джеффрі Дін Морган) повертається до Спасителів і планує вирішальний наступ на Хіллтоп; Аарон (Росс Маркванд) продовжує шукати союзників; Деріл (Норман Рідус) та Росіта (Крістіан Серратос) вирішують діяти і протистоять старому другові.

Серія «Worth» («Цінність») вийде на екрани 9 квітня за українським часом.

27 березня 2018,  02:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 8 сезону «Ходячі мерці» залишилося всього три серії, і промо-ролик 14 серії показує, що кульмінація вже близько.

Синопсис повідомляє, що бранець Звалища робить відкриття; Керол (Мелісса МакБрайд) шукає когось в найближчому лісі; Рік (Ендрю Лінкольн) і Морган (Ленні Джеймс) опиняються в оточенні незнайомців — зомбі, з якими вони круто б'ються пліч-о-пліч в даному промо-ролику. Тим часом Росіта (Крістіан Серратос) й Деріл (Норман Рідус) шпигують за Святилищем і дізнаються, що Юджин (Джош Макдермітт) робить кулі для Рятівників. А в кінці відео показує, як Джедіс (Полліанна Макінтош), озброївшись битою Люсіль, тягне кудись Нігана (Джеффрі Дін Морган). Чи зможе лиходій пережити цей день?

Серія «Still Gotta Mean Something» («Все ще має щось означати») вийде на екрани 2 квітня за українським часом. Не хвилюйтеся, «Ходячі мерці» вже продовжені на 9 сезон.

21 липня 2016,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC представил 11 персональных постеров с героями 7 сезона «Ходячих мертвецов», жизнь каждого из которых оказалась на волоске.

Читати далі...