Ліззі Каплан зіграє в «Гамбіті»

22 листопада 2017,  00:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ліззі Каплан виконає головну жіночу роль в супергеройському екшені «Гамбіт».

Зірка серіалу «Майстри сексу» веде переговори з приводу головної жіночої ролі у спін-оффі «Людей Ікс», який розповість про мутанта Гамбіта, пише Variety.

Деталі про героїню Каплан тримаються в таємниці, але раніше повідомлялося, що це місце займе Беладона Будро, подруга дитинства і кохана Ремі Лебо, відомого як Гамбіт. У 2015 році втілити її хотіла Леа Сейду, але зйомки фільму відкладалися, і актриса покинула проект.

Головну роль у «Гамбіті» виконає Ченнінг Татум.

На початку жовтня стало відомо, що режисером фантастичного екшену буде ветеран франшизи «Пірати Карибського моря» Гор Вербінськи.

Каплан є номінованою на премію «Еммі» актрисою, відомою завдяки серіалу «Майстри сексу», який завершився в 2016 році. Цього року вона озвучила героїню мультсеріалу «Сімпсони», з'явилася в серії «Енджі Трайбекі» і знялася в «Горе-творці» Джеймса Франка.

Згідно з найсвіжішими даними на сайті IMDb, студія 20th Century Fox збирається випустити «Гамбіт» на великі екрани 14 лютого 2019 року, тобто в День святого Валентина. Як показав успіх «Дедпула», це може бути досить прибутково.

2986 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: