Ньют Скамандер опублікує свою книгу в сіквелі «Фантастичних звірів»

13 листопада 2017,  13:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фентезі «Фантастичні звірі і де їх шукати 2» Ньют Скамандер стане свіжоспеченим автором.

Спочатку Ньют, головний герой спін-оффу Поттеріани, був автором підручника про чарівних звірів, по яким Гаррі, Рон і Герміона вчилися в Хогвартсі. І в другій частині своїх пригод він нарешті випустить цю книгу у світ, про що повідомила нова закулісна фотографія, опублікована студією Warner Bros. на офіційній сторінці франшизи «Фантастичні звірі» в Facebook у перший день листопада:

Свіжоспечений автор повинен влаштувати вечірку на честь виходу книги. Ньют Скаманер був зайнятий. #МагіяВПрогресі #ФантастичніЗвірі #ЧарівніСереди

Знімок показує, що ми знову повернемося на Алею Діагон (Косий Провулок) в книжковий магазин «Флоріш і Блоттс», який разом з видавничим домом «Обскурус» запрошує всіх чарівників на презентацію книги Скамандера «Фантастичні звірі і де їх шукати». Захід відбудеться 19 березня о 19:00. Нагадуємо, що події сіквела будуть відбуватися в 1927 році, всього через кілька місяців після перших «Фантастичних звірів».

Книгарня «Флоріш і Блоттс» вперше з'явилася в книзі і фільмі «Гаррі Поттер і таємна кімната». Саме там Гаррі, Рон і Герміона познайомилися з Гілдероєм Локхартом.

В образі Ньюта в сіквелі повернеться володар премії «Оскар» Едді Редмейн.

Українська прем'єра «Фантастичних звірів і де їх шукати 2» очікується 15 листопада 2018 року.

1700 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: