Актриси Marvel придумали фільм про своїх супергероїнь

2 листопада 2017,  02:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергероїні MCU хочуть об'єднатися в своєму особистому фільмі.

Ми навряд чи отримаємо сольник Чорної вдови незабаром, але актриси Marvel Studios планують відправитися в свою сольну подорож.

Тесса Томпсон, яка дебютує в супергеройському екшені «Тор: Рагнарок» в образі Валькірії, розкрила в інтерв'ю для CBR, що вона, Скарлетт Йоханссон (Чорна вдова), Брі Ларсон (Капітан Марвел), Зої Салдана (Гамора), Карен Гіллан (Небула) і Пом Клемент'єфф (Мантіс) так надихнулися загальною сценою з прийдешніх «Месників: Війна нескінченності», що запропонували президенту Marvel Studios Кевіну Файгі зняти окремий фільм про своїх супергероїнь і їх спільні пригоди.

Сталося це таким чином, згадує Томпсон:

Думаю, що ця група складалася з Брі Ларсон, мене, Зої Салдани, хоча вона втекла до туалету, тому, думаю, вона прийшла десь на середині пітча, але була, коли ми підводили до нього. Скарлетт Йоханссон. Пом і Карен, які обидві беруть участь у фільмах про Вартових. Так, думаю, це і була наша група. Ми перебували в такому собі півколі і розмовляли, і просто придумали це, оскільки ніхто з нас особливо не працював один з одним — за винятком, Зої, Карен і Пом — і сказали, хіба не було б здорово, щоб ми всі [зробили так, щоб вдалося] попрацювати разом?

Актриса сказала:

І ми почали пропонувати варіанти, як це може статися в «Війні нескінченності», або може не статися. І ми подумали: «Ні, ми повинні отримати весь фільм, де б ми знали, що, приходячи щодня [на зйомки], ми всі працювали разом». Тому ми відразу побігли до Кевіна Файгі і почали йому про це розповідати.

Чи зацікавила їх ідея президента Marvel Studios? Відповідь Томпсон звучить багатообіцяюче:

Це і є фантастичним в Кевіні, що ти завжди отримуєш від нього живий інтерес. Принаймні, коли починаєш говорити, потім у тебе є десь 10 хвилин, і ти розумієш, що можливо це було не настільки захоплюючим. Але ні, він відкритий до співпраці і хоче почути, що нам цікаво.

Сподіваємося, що продюсери Marvel серйозно розглянуть цей проект про супергероїнь і незабаром приступлять до його здійсненню.

Побачити Томпсон у фільмі «Тор: Рагнарок» українські глядачі зможуть вже з 2 листопада. Прем'єра «Месників: Війна нескінченності» відбудеться 3 травня 2018 року.

4486 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: