Супергерої зібралися на новому постері фільму «Ліга справедливості»

20 жовтня 2017,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятірка супергероїв з коміксів DC готова рятувати світ на новому постері супергеройського екшену «Ліга справедливості».

«Ти не можеш врятувати світ самотужки

Офіційний синопсис супергеройського фільму Зака Снайдера:

Розпалюваний своєю відновленою вірою в людство і натхненний самовідданим вчинком Супермена, Брюс Вейн заручається підтримкою свого нового союзника, Діани Прінс, щоб зіткнутися з ще більшим ворогом. Разом Бетмен і Диво-жінка швидко працюють над тим, щоб знайти і завербувати команду мегалюдей для виступу проти пробудженої загрози. Але незважаючи на формування такої безпрецедентної ліги героїв — Бетмен, Диво-жінка, Аквамен, Кіборг і Флеш — вже може бути занадто пізно, щоб врятувати планету від нападу катастрофічних масштабів.

Поки ми з величезним нетерпінням чекали на свіжий постер з Суперменом (Генрі Кавілл), на який натякала недавня колекція персональних постерів з Бетменом (Бен Аффлек), Диво-жінкою (Галь Гадот), Акваменом (Джейсон Момоа), Флешем (Езра Міллер) і Кіборгом (Рей Фішер), студія Warner Bros. вирішила продовжити інтригу і поділитися черговим постером з цією п'ятіркою без криптоніанця.

Що ж. Постер виявився дуже соковитим, особливо яскраво тут вийшли костюми супергероїв, але відсутність Супермена відчувається все чіткіше.

Зате Кларк Кент з'явився в новому трейлері «Ліги справедливості», де був показаний флешбек з ним і Лоїс Лейн (Емі Адамс).

«Ліга справедливості» вийде в кіно 16 листопада.

1160 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: