Зірка «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі насилу справляється зі славою

11 жовтня 2017,  19:10 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» Дейзі Рідлі розповіла журналу Vogue про зворотну сторону слави.

25-річна актриса, яка дебютувала у великому кіно два роки тому, коли зіграла головну героїню блокбастера «Зоряні війни: Пробудження сили», напередодні виходу на екрани восьмого епізоду стала обличчям листопадового Vogue.

Фотосесію для Рідлі провів знаменитий Маріо Тестіно, і в його об'єктиві актриса з'явилася в новому зухвалому амплуа голлівудської зірки, а не милою і сором'язливою дівчиною, якою вона є в повсякденному житті.

В інтерв'ю для журналу Рідлі згадала, як на неї раптово звалилася слава після виходу сьомих «Зоряних воєн»:

Все було таким заплутаним. Мене впізнавали люди; я до сих пір не знаю, як реагувати. Моя шкіра стала поганою, оскільки я була в стресі. Вона тріскалася. Я відчувала, що мене всі бачать, і мені було ніяково.

Одного разу в двері актриси, яка нещодавно переїхала, постукали двоє шанувальників:

Я почула стук у двері. Там були двоє хлопців, і вони сказали: «Гей, Дейзі, можна отримати автограф?» і я буквально відповіла: «Якого біса, ні». Моя мама мені якось сказала: «Всі намагаються заволодіти тобою».

Рідлі як і раніше, не дуже добре справляється зі славою і каже, що раз на місяць дзвонить своїй мамі в сльозах зі словами: «Я не призначена для того, щоб з цим впоратися!»

Своє особисте життя актриса вважає за краще тримати в секреті. На питання про те, чи зустрічається вона з кимось, Рідлі відповідає лаконічно:

Я не скажу.

У листопаді Рідлі можна буде побачити в новому образі в детективній кінокартині «Вбивство в „Східному експресі“», де також зіграли Кеннет Брана, Джонні Депп і Мішель Пфайффер.

А в образі Рей актриса повернеться у фільмі «Зоряні війни: Останні джедаї», який виходить на екрани 14 грудня.

3520 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: