Сьогодні відбудеться телепрем'єра «Зоряні війни: Пробудження сили»

17 вересня 2017,  18:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Новий канал» вперше на українському телебаченні покаже сьомий епізод легендарної фантастичної саги «Зоряні війни: Пробудження сили».

«У кожного покоління є своя історія.»

Півтора роки потому після своєї прем'єри в кінотеатрах продовження знаменитої франшизи Джорджа Лукаса «Зоряні війни: Пробудження сили» буде показано на телебаченні.

Офіційний синопсис кінокартини, яку зняв режисер Джей Джей Абрамс:

Три десятиліття після поразки Імперії в галактиці з'являється нова загроза в особі Першого військового ордена. Штурмовик-перебіжчик Фінн і збирач металобрухту з космічних кораблів Рей опиняються в центрі пошуків зниклого Люка Скайвокера, якого розшукує Опір.

Фіна і Рей втілили Джон Бойега і Дейзі Рідлі, пілота Опору По Демерона зіграв Оскар Айзек, а нового лиходія франшизи Кайло Рена – Адам Драйвер.

Фільм ознаменував повернення на екрани трійці культових героїв саги Леї Органи, Хана Соло і Люка Скайвокера, в образах яких знову з'явилися перед глядачами Керрі Фішер, Харрісон Форд і Марк Хемілл.

Компанію їм склали Енді Серкіс (верховний лідер Сноук), Люпіта Ніонго (Маз Каната), Донал Глісон (генерал Хакс), Гвендолін Крісті (капітан Фазма) і Пітер Мейх'ю (Чубакка).

У світовому прокаті «Зоряні війни: Пробудження сили» заробили $2,1 млрд, ставши третьою кінокартиною в історії, якій вдалося переступити двохмільярдний рубіж.

Фільм отримав 5 номінацій на «Оскар» і премію BAFTA за Кращі візуальні ефекти і сьогодні займає 223-е місце в списку кращих фільмів усіх часів на сайті IMDb.

Нашу рецензію на сьомий епізод читайте тут.

Телепрем'єра «Зоряні війни: Пробудження сили» відбудеться на «Новому каналі» сьогодні, 17 вересня, 19:10.

Наступний епізод саги «Зоряні війни: Останні джедаї» вийде в українських кінотеатрах 14 грудня.

1119 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: