Перший погляд на Хав'єра Бардема і Пенелопу Крус в байопіку про Пабло Ескобара

12 вересня 2017,  21:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютні кадр і постер байопіка «Любити Пабло» представляють Хав'єра Бардема і Пенелопу Крус в образах наркобарона Пабло Ескобара і закоханої в нього журналістки.

Біографічна драма «Любити Пабло» повідає про відносини сумно відомого колумбійського наркобарона і журналістки Вірджинії Вальєхо, яка в 2007 році опублікувала мемуари «Любити Пабло, ненавидіти Ескобара». Саме її книга спогадів і стала основою для даного фільму.

Для Бардема і Крус, які в реальному житті одружені з 2010 року, цей байопік є вже далеко не першою спільною кінороботою. І в інтерв'ю для Variety Бардем поділився, що радий був знову зніматися з Крус:

Мені було легко працювати з Пенелопою. Вона є чудовою актрисою, і ми завжди стимулюємо один одного йти далі, пірнати глибше, більше і менше. Вона може миттєво зрозуміти, що я роблю, куди я прямую. Ми знаємо, як грати один з одним і пробувати різні речі.

Бардем також виступає продюсером «Любити Пабло» і каже, що вже давно хотів зняти особистий фільм про Ескобара:

Мене давно інтригував Пабло Ескобар. Коли я почав розкопувати цього персонажа майже 10 років тому, він був не таким популярним. І в той період мені кілька разів пропонували його зіграти [у різних проектах], але я ніколи не відчував людського зв'язку ні з однією з тих ролей. Я хотів зробити фільм про те, що було в нього на думці; про його особисту сторону.

Адаптацією мемуарів Вальєхо в сценарій і їх екранізацією займався іспанський кінематографіст Фернандо Леон Де Араноа, відомий завдяки фільмам «Принцеси» і «Ідеальний день».

Світова прем'єра кінострічки відбулася на 74-му Венеціанському кінофестивалі минулої середи. А вчора вона була представлена на кінофестивалі в Торонто.

Фото з венеціанської прем'єри, яку відвідали Бардем і Крус, ви знайдете в нашій галереї.

У світовий прокат «Любити Пабло» вийде в грудні.

2209 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: