Персональні постери «Тор: Рагнарок»

12 вересня 2017,  02:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тор, Локі, Хела та ще п'ять персонажів супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» отримали по яскравому персонального постеру.

Офіційний синопсис фільму:

У «Торі: Рагнарок» від Marvel Studios Тор опиниться в ув'язненні на іншому кінці всесвіта без свого могутнього молота і змушений битися з часом, щоб повернутися в Асгард і зупинити Рагнарок — знищення свого рідного світу і кінець асгардської цивілізації, яке бажає здійснити нова потужна загроза в особі нещадної Хели. Але спершу він повинен вижити в смертельному гладіаторському поєдинку, в якому зійдеться зі своїм колишнім союзником і колегою по Месникам — неймовірним Халком!

«Тор: Рагнарок» обіцяє бути дуже несхожим на попередні сольники марвелівського бога грому, і персональні постери з його героями і лиходіями, створені за допомогою яскравих фарб, це підтверджують. Такий живий дизайн і колірне рішення більше нагадують промо-кампанію «Вартових Галактики 2», ніж фільм про Месників, де на постерах персонажі зазвичай зображують виняткову серйозність.

Особливо живими виглядають постери з Тором (Кріс Хемсворт) і Халком (Марк Руффало), де емоції б'ють через край.

Локі (Том Хіддлстон) з Валькірією (Тесса Томпсон) також готові кинутися в бій, тримаючи зброю напоготові.

Хела (Кейт Бланшетт) виглядає так, ніби може схилити до своїх ніг цілий світ, поворухнувши лише одним пальцем, гранд-мастер (Джефф Голдблюм) тут демонструє свій шикарний блакитний манікюр, а Одін (Ентоні Хопкінс) з Хеймдаллем (Ідріс Ельба) залишилися майже в тих самих позах, що і на загальному постері, тільки ракурс трохи змінився.

Новий ТВ-ролик фільму Тайки Вайтіті, де показано, що Тор також зійдеться в поєдинку з демоном Суртуром, дивіться тут.

В українські кінотеатри «Тор: Рагнарок» прибуде 2 листопада.

4126 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: