Халк битиметься з Суртуром в «Торі: Рагнарок»

25 липня 2017,  13:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Тор: Рагнарок» покаже битву Халка з демоном Суртуром.

Кілька днів тому на Comic-Con був представлений новий трейлер «Тора: Рагнарок» (в українському дубляжі ви можете подивитися його нижче). Він показав багато нових моментів, включаючи той, де розлючений Халк стрибає з кулаками на гігантського рогатого демона, охопленого полум'ям.

Звуть його Суртур, і він є величезним вогняним демоном з Хела, асгардійського пекла. У коміксах Marvel він вперше з'явився в 1963 році, і з тих пір є одним з ворогів в історіях про Тора. Одного разу Одін ув'язнив його в ядро Землі, а Локі звільнив, щоб демон кинув Землю в хаос.

Основною зброєю Суртура є вогненний меч великих розмірів, але, знаючи невразливість Халка, Месник навряд чи обпечеться в цій сутичці.

На екрані його втілять одразу два актори. Під час Comic-Con режисер Тайка Вайтіті розкрив в інтерв'ю для Comic Book, що сам зіграв його в костюмі для захоплення руху, а озвучить Суртура Кленсі Браун:

Я зробив кілька речей з захопленням руху для Суртура, в плані тіла, але голосом Суртура буде Кленсі Браун.

Браун відомий завдяки ролям у фільмах «Втеча з Шоушенка», «Зоряний десант», «Горець» і «Warcraft: Початок». Його голос можна почути у мультсеріаліах «Губка Боб», «Велика Людина-павук» і «Зоряні війни: Повстанці», а в мультсеріалі «Месники, загальний збір!» він озвучує Червоного Халка, так що актор не з чуток знайомий з цим героєм.

У супергеройському екшені повернуться Кріс Хемсворт, Том Хіддлстон, Марк Руффало, Ентоні Хопкінс і Ідріс Ельба а нових персонажів зіграють Кейт Бланшетт, Джефф Голдблюм, Тесса Томпсон і Карл Урбан.

Українська прем'єра «Тора: Рагнарок» відбудеться 2 листопада.

4188 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: