«Тор: Рагнарок» підведе до зустрічі Тора з Вартовими

25 липня 2017,  03:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Хемсворт розкрив, що події фільму «Тор: Рагнарок» будуть безпосередньо пов'язані з тим, як Тор познайомиться з Вартовими Галактики.

Тизер «Месників: Війна нескінченності», показаний на конвенціях D23 Expo і San Diego Comic-Con, починається зі сцени, де поранений Тор без свідомості летить у космосі, а потім врізається в корабель Вартових Milano, як повідомляє Screen Rant. Ракета спершу жартує, що його можна скинути з лобового скла з допомогою двірників, але потім Вартові вносять його в свій корабель, де бог грому приходить в себе і питає: «А ви хто такі?»

В інтерв'ю з IGN Хемсворт повідомив, що події його третього сольника «Тор: Рагнарок» підведуть до подій «Месників: Війна нескінченності» і того, як він вріжеться в корабель Вартових:

Так і є. Думаю, що так. Думаю, що вам доведеться спершу подивитися [«Тор: Рагнарок»], щоб зрозуміти, про що будуть [наступні] «Месники».

«Тор: Рагнарок» відправить Тора на далеку планету Сакаар, де асгардський бог змагатиметься в гладіаторському поєдинку з неймовірним Халком (Марк Руффало), поки в його рідному Асгарді буде бешкетувати богиня смерті Хела (Кейт Бланшетт). І в якийсь момент своїх міжгалактичних подорожей (невже після битви з Хелою?) бог грому вирушить без свідомості літати в космосі, де в «Месниках: Війна нескінченності» і зустрінеться з дворазовими рятівниками галактики в особі Зіркового лорда (Кріс Претт), Гамори (Зої Салдана), Дракса (Дейв Батіста), Грута (Він Дизель), Ракети (Бредлі Купер) і новачка в їх рядах Мантіс (Пом Клементьефф).

Новий трейлер сольника Хемсворта в українському дубляжі дивіться нижче. Повний опис тизера прийдешніх «Месників» читайте тут.

Українська прем'єра «Тора: Рагнарок» відбудеться 2 листопада. «Месники: Війна нескінченності» прибудуть в кіно 3 травня 2018 року.

1965 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: