Хіларі Свенк зіграє в міні-серіалі Денні Бойла

28 квітня 2017,  21:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Хіларі Свенк втілить головну героїню міні-серіалу «Довіра» («Trust»).

Події «Довіри» розгортатимуться в 1973 році і повідають про викрадення 16-річного Джона Пола Гетті III, спадкоємця могутньої династії промисловців. Але платити багатомільйонний викуп за сина змушують його мати Гейл Гетті, у якої немає таких грошей.

Саме в образі цієї героїні на телеекрані з'явиться Свенк, повідомляє Variety. Для актриси це буде перша роль в серіалі з часів «Беверлі-Хіллз 90210», де вона грала в 1997-1998 роках.

Разом з нею в «Довірі» візьме участь володар премій «Золотий глобус» і «Еммі» Дональд Сазерленд. Він зіграє великого нафтовика Жана Пола Гетті, засновника династії Гетті і дідуся викраденого хлопчика.

Денні Бойл стане режисером цієї історії, яка вийде на екрани на каналі FX.

Сценаристом серіалу виступає Саймон Бофой, який неодноразово співпрацював з Бойлом і отримав «Оскар» за сценарій до «Мільйонера з нетрів».

Нещодавно Свенк озвучила королеву в мультфільмі «Спарк. Герой всесвіту», який вийде в українських кінотеатрах на початку червня. Після актрису можна буде побачити в драмі «55 кроків» з Хеленою Бонем Картер і комедії Стівена Содерберга «Вдача Логанів».

На початку року Бойл представив світу продовження культової драми «Т2 Трейнспоттінг».

Прем'єра «Довіри» очікується в січні 2018 року.

1535 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...