Джефф Голдблюм повернеться в «Світі Юрського періоду 2»

28 квітня 2017,  19:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Парку Юрського періоду» Джефф Голдблюм зніметься в «Світі Юрського періоду 2».

У «Парку Юрського періоду» Голдблюм втілював доктора Яна Малкольма, який був математиком-хаосологом. Він вважав, що з воскресіння динозаврів нічого хорошого не вийде, і попереджав главу компанії «Ін-Ген» Джона Хеммонда про те, що це надзвичайно небезпечна затія, і незабаром його припущення справдилися, коли створений Хеммондом парк розваг перетворився на місце бійні.

Після Малкольм повернувся в «Парку Юрського періоду 2», який вийшов на екрани в 1997 році, і з тих пір харизматичного математика не було видно на великому екрані.

Наскільки великою роль Голдблюма буде в сіквелі «Світу Юрського періоду», поки не розголошується. Але його участь у фільмі вже підтверджено офіційно — режисер Хуан Антоніо Байона ретвітнув новину, повідомлену The Hollywood Reporter.

Каст сіквела також складається з Кріса Претта, Брайс Даллас Ховард, Джастіса Сміта, Теда Левайна, Джеймса Кромуелла, Тобі Джонса, Б. Д. Вонга, Рейфа Сполла і Джеральдін Чаплін.

У листопаді Голдблюм з'явиться на екрані в образі енігматичного Грандмайстра в «Торі: Рагнарок», де він змусить зійтися в гладиаторському поєдинку Тора і Халка.

Українські глядачі у «Світ Юрського періоду 2» зможуть відправитися з 7 червня 2018 року.

1698 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: