Новий погляд на Тома Холланда в «Людині-павуку: Повернення додому»

27 квітня 2017,  01:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр «Людини-павука: Повернення додому» показує високо стрибаючого Пітера Паркера.

Журнал Empire поділився крутим кадром з прийдешнього супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», який показує, як Пітер з легкістю перестрибує високий шкільний паркан.

Повної назви школи не видно, але можна припустити, що це школа Forest Hills, де в цей час проходить університетська підготовка, судячи з висячому на фасаді банера.

В інтерв'ю для Empire Том Холланд сказав, що сольний фільм про його Людину-павука буде відрізнятися від інших сольних історій Кіновсесвіту Marvel, як «Залізна людина», «Тор» і «Перший месник»:

Ми вже бачили мільярдера. Ми вже бачили бога. Ми вже бачили солдата. Тепер ми побачимо дитину.

Нещодавно актор розкрив, що під час роботи над образом свого Людини-павука він надихався іншими версіями цього супергероя, створеними на великому екрані Тобі Магуайром і Ендрю Гарфілдом.

Холланд також зауважив, що хоче показати глядачам справжню дитину, у якої з'явилися суперсили і яка із задоволенням їх використовує, зрозуміло, на благо:

Мені було важливо зробити так, щоб я почував себе дитиною на знімальному майданчику, дійсно бути тою дитиною, якою всі хочуть бути, веселитися і бачити, як супергерой дійсно насолоджується тим, що у нього є здібності.

Українська прем'єра «Людини-павука: Повернення додому» відбудеться 6 липня.

2462 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: