«Дедпул 2» вийде влітку 2018 року

24 квітня 2017,  13:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра очікуваного антигеройського сіквела «Дедпул 2» переїхала на три місяці вперед.

Кіностудія 20th Century Fox пересунула дату прем'єри сіквела «Дедпула», який став у минулому році найприбутковішим фільмом всіх часів з рейтингом R, з першого дня весни на перший день літа 2018 року.

Зйомки «Дедпула 2» постійно переносили, оскільки його творці ніяк не могли знайти відповідного актора на роль супергероя Кабеля. Після оголошення, що його втілить Джош Бролін, робота над сіквелом просунулася вперед, і його знімальний процес має розпочатися вже незабаром, але навіть якщо він стартує цього тижня, фільм все одно не буде готовий до весни, так що зміна його дати виходу була неминучою.

Та й після фінансового успіху антигеройского екшену з Райаном Рейнольдсом у головній ролі студія сміливо може тепер ставити його продовження на арену літніх релізів. Конкуренцію йому в прокаті складуть спін-офф «Зоряних воєн» Хана Соло і зоряна кримінальна комедія «Вісім подруг Оушена».

Разом з Рейнольдсом і Броліном в «Дедпулі 2» зіграють Бріанна Хілдебранд, Стефан Капічіч, Зазі Бітц, ТіДжей Міллер і Каран Соні.

Режисером фільму буде Девід Літч, що зняв «Джона Уіка» і «Атомну блондинку».

Українська прем'єра «Дедпула 2» традиційно відбудеться на день раніше американської 31 травня 2018 року.

1600 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: