Йонду візьме участь у «Месниках: Війна нескінченності»

24 березня 2017,  15:36 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» Майкл Рукер розкрив, що з'явиться в «Месниках: Війна нескінченності».

Вирішивши підіграти кіностудії Marvel в її прагненні закутати «Месників: Війна нескінченності» щільним шаром секретності, Рукер, що втілює в «Вартові Галактики» лідера банди Спустошувачів Йонду, повідомив про свою участь у цьому епічному супергеройському екшені в Instagram за допомогою селфі в шапці з погано замаскованим логотипом «Війни нескінченності»:

Ранній ранок в гримерному трейлері на якійсь локації в Атланті, і так, вони змусили мене наліпити скотч.

Іронія цього знімка полягає в тому, що на фотографіях до і після Рукер не особливо турбувався з приводу того, щоб приховувати цей логотип, гордо красуючись в цій шапці в кафе і фотографуючись в ній з шанувальниками.

Його колеги по прийдешнім «Вартовим Галактики 2» Карен Гіллан (Небула), Шон Ганн (Краглін/Ракета) і Пом Клементьефф (Богомол) вирішили не морочитися і відкрито позувати то у своєму синьому гримі за лаштунками «Війни нескінченності», то в шапці з її логотипом, не закриваючи його скотчем. Їх фотографії ви знайдете в нашій галереї.

Також з команди Вартових в протистоянні з Таносом (Джош Бролін) візьмуть участь Зоряний лорд (Кріс Претт), Гамора (Зої Салдана), Дракс (Дейв Батіста), Ракета (Бредлі Купер) і Грут (Він Дизель).

Режисерами кінокартини виступають Ентоні і Джо Руссо, які зняли «Першого месника: Протистояння».

Українська прем'єра «Месників: Війна нескінченності» відбудеться 3 травня 2018 року. Перш Йонду повернеться у «Вартових Галактики 2», які вийдуть в український прокат на рік раніше – 4 травня.

3505 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: