Міла Куніс і Кейт Маккіннон зіграють в «Шпигуні, що мене кинув»

20 березня 2017,  00:19 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дуже поганих матусь» Міла Куніс і зірка «Мисливців за привидами» Кейт Маккіннон ведуть переговори з приводу участі в комедії «Шпигун, що мене кинув» («The Spy Who Dumped Me»).

«Шпигун, що мене кинув» розповість про двох найкращих подруг, які випадково виявляються залучені в міжнародну змову, коли одна з них дізнається, що хлопець, який її кинув, насправді є шпигуном.

Цих двох подруг і збираються зіграти Куніс і Маккіннон, як повідомляє сайт Deadline. Але поки невідомо, хто втілить шпигуна.

Авторами сценарію комедії є Сузанна Фогель і Девід Ісерсон, що працював над серіалами «Новенька» і «Містер Робот». Її режисером буде Фогель.

Продюсує «Шпигуна, що мене кинув» Брайан Грейзер, володар «Оскара» за «Ігри розуму».

Проектом займається студія Lionsgate, а його зйомки заплановані на літо.

Куніс в цьому році повернеться в сіквелі «Дуже поганих мам», який називається «Різдво дуже поганих матусь», а також беззмінно озвучує Мег Гріффін в мультсеріалі «Гріффіни».

Маккіннон, яка прославилася завдяки скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», останнім часом стала активно підкорювати великий екран, зігравши в «Мисливцях за привидами» і «Новорічному корпоративі», а в майбутньому вона з'явиться в комедії «Дуже погані дівчата» зі Скарлетт Йоханссон.

Прем'єра «Шпигуна, який мене кинув» очікується 2018 році.

2022 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: