Вінс Вон приєднався до фільму Двейна Джонсона

16 лютого 2017,  01:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Непроханих гостей» Вінс Вон зіграє в комедійному байопіку про реслінг «Fighting with My Family» («Борючись зі своєю сім'єю»).

Байопік «Fighting with My Family» буде заснований на історії професійного рестлера Пейдж і її батьків Ріккі і Сараї Найтів, також рестлерів, які заробляли тим, що виступали на скромних майданчиках, поки їх діти мріяли приєднатися до WWE.

Виконавець однієї з головних ролей і продюсер проекту Двейн Джонсон особисто оголосив про нового члена її каста в своєму Instagram:

Наша [компанія] @sevenbucksprod з радістю вітає Вінса Вона з приєднанням до акторського складу #FightingWithMyFamily. Йому сподобався сценарій, і він вирішив встромити свої зуби у втілення цього персонажа. Він зіграє чоловіка, якого я і ті, хто стежить за історією реслінгу, знають дуже добре. Зірка реслінгу 80-х, яка розтратила свої гроші і можливості, оскільки не могла впоратися зі славою. Роблячи тоді одне погане рішення за іншим, зараз він володіє своїм минулим і робить все, що тільки може, щоб внести свою лепту у реслінг, який він так любить.

Джонсон додає:

Вінс не один рік є моїм другом, і я з нетерпінням чекаю, коли побачу, що він привнесе в цю роль.

Разом з ними в «Fighting with My Family» зіграють зірка «Гри престолів» Ліна Хіді і відомий британський комік Нік Фрост а Пейдж втілить Флоренс П'ю.

Зйомки байопіка почалися в середу, і Джонсон обіцяє незабаром розкрити й інших членів каста.

Режисером і сценаристом кінокартини виступає Стівен Мерчант.

Минулого року Вон зіграв у військовій драмі Мела Гібсона «З міркувань совісті», яка нині претендує на 6 «Оскарів». Після він з'явиться у драмі «The Forgiven» з Форестом Вітакером і екшені «Dragged Across Concrete», де возз'єднається з Гібсоном.

Дати виходу у «Fighting with My Family» поки немає.

1574 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: