Новий постер з усіма героями «Красуні і чудовиська»

15 січня 2017,  14:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий постер диснеївської казки «Красуня і чудовисько» розкриває, як його другопланові герої будуть виглядати в людській подобі.

«Будь нашим гостем.»

На третьому офіційному постері казки «Красуня і чудовисько», яка розповість про те, як красуня Белль полюбила прокляте Чудовисько, чим допомогла зняти з нього злі чари, разом з головними героями можна побачити звільнитися від чар жителів замку Люм'єра (Юен МакГрегор), Когсворта (Іен МакКеллен), місіс Поттс (Емма Томпсон), Каденція (Стенлі Туччі), Плюметту (Гугу Мбата-Роу) і Платтяна шафа (Одра МакДональд).

Разом з ними зображені Гастон (Люк Еванс), ЛеФу (Джош Гад) і батько головної героїні Моріс (Кевін Клайн).

Тепер загадкою залишається лише зовнішній вигляд звільненого від чар принца у втіленні Дена Стівенса, який раніше постає на постері у вигляді Чудовиська.

Почути, як в образі Белль співає Емма Вотсон в новому ТВ-ролику, представленому під час трансляції 74-ї церемонії нагородження «Золотий глобус».

Український трейлер діснеївського творіння володаря «Оскара» Білла Кондона дивіться тут.

На українські екрани музична казка «Красуня і чудовисько» вийде 16 березня.

1355 

3 коментаря

havryk

15 січня 2017, 17:05

1 / 0 
Nona

15 січня 2017, 17:53

очень хочу посмотреть уже)))
1 / 0 
Стас Станиславчик

1 квітня 2017, 19:29

Сказка классная .Но условия  ужасные .Очередь за билетами .Очередь за поп- корном .Очередь в туалет .Очередь чтоб зайти в сам зал .К стати пока мы зашли в зал уже сказка началась -ступеньки никак не подсвечивались .Вся очередь возмущалась ..Вообще не понравилось .Ребёнка сводить в туалет до и после сеанса просто не реально-очередь начиналась за метр от входа в коридор туалета .
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: