Концепт-арт «Доктора Стренджа» з Райаном Гослінгом

14 січня 2017,  22:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ранній концепт-арт «Доктора Стренджа» розкриває, як в образі могутнього мага міг виглядати Райан Гослінг.

Marvel спочатку хотіли бачити в ролі Доктора Стренджа британського актора Бенедикта Камбербетча, але спершу він відхилив їхню пропозицію, оскільки пропонований студією графік зйомок перетинався з його театральними зобов'язаннями — постановкою «Гамлет», де він грав головну роль.

Другим вибором студії був Хоакін Фенікс, але і він вибув з проекту, оскільки не хотів підписуватися одразу на кілька фільмів.

Тепер же ранній концепт-арт супергеройського екшену, створений художником Кортом Чу, розкриває, що Гослінг також розглядався на роль Доктора Стренджа.

Художник поділився двома зображеннями Гослінга в образі могутнього мага, де той постає з фірмовою борідкою персонажа і в мантії, в своєму Tumblr з підписом:

Кілька років тому я напевно працював навіть не день над цією версією Доктора Стренджа, і тоді вони хотіли [на цю роль] Гослінга.

Як вам такий Доктор Стрендж?

Також повідомляється, що на цю роль розглядалися Джаред Лєто, Джастін Теру, Ітан Хоук і Кіану Рівз. Але коли дату прем'єри фільму пересунули з липня на листопад 2016 року, і разом з нею переїхав початок зйомок, Камбербетч все-таки зміг втілити Стренджа.

Нашу рецензію на «Доктора Стренджа» читайте тут.

Зараз Гослінга можна побачити в українських кінотеатрах в мюзиклі «Ла-Ла Ленд», за роль в якому він отримав «Золотий глобус».

2341 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: