Двейн Джонсон зустрівся з босами DC

13 січня 2017,  13:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка майбутнього супергеройського екшену «Шазам» Двейн Джонсон на «дуже крутій стратегічній зустрічі з босами DC».

Вчора Скеля поділився у своєму Instagram фотографією себе на тлі знака DC, зробленої на студії, і розповів, що у нього там відбулася плідна зустріч:

Був на дуже крутій стратегічнії зустрічі з босами DC про їх цілий всесвіт. Як завзятому прихильнику DC, отримання справжнього почуття того, які тональні зміни і розробки готуються у цих майбутніх фільмах, мене запалило. Те, чого ми, фанати DC, чекали дуже довго. Надія, оптимізм і ВЕСЕЛОЩІ. Навіть коли ми говорили про те, як вдихнути життя в найбезжальнішого лиходія/антигероя всіх часів. Готуйся, Кіновсесвіт DC. #СтавайПередНимНаКоліна #ЧиБудьРозчавленийЙогоЧеревиком #ЧорнийАдам

Єдине, що насторожує в цьому оповіданні, так це веселощі, про якы в контексті фільмів DC говорить Джонсон. «Бетмен проти Супермена» як раз критикували за зайву серйозність і нагнітання атмосфери, так і прийдешні «Чудо-жінка» і «Ліга справедливості» поки виглядають досить серйозними, хіба тільки атмосферу «Ліги» буде розряджати жартами і своєю безпосередністю Флеш (Езра Міллер). Невже представлення Чорного Адама буде іншим?

Над сценарієм «Шазама», де Чорний Адам буде головним лиходієм, працюють Білл Бірч, Джефф ДжонсФлеш», «Диво-жінка») Даррен ЛемкеШрек назавжди»), судячи з їх послужного списку, можна сподіватися, що веселощі в цьому супергеройському екшені все-таки будуть.

Джонсон провів Різдво в компанії Генрі Кавілла, а через кілька днів поділився шикарним артом з Чорним Адамом і Суперменом, що породило чутки про те, що цей суперлиходій з'явиться в «Людині зі сталі 2». Та й сам актор натякнув вище, що з'явиться не тільки в «Шазамі», де його участь підтверджена офіційно, а і в інших фільмах Кіновсесвіту DC.

«Шазам» примчиться в українські кінотеатри 4 квітня 2019 року.

845 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: