Стерлінг К. Браун приєднався до «Чорної пантери»

9 січня 2017,  23:42 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Золотий глобус» Стерлінг К. Браун отримав загадкову роль у марвелівському супергеройському екшені «Чорна пантера».

У своєму сольнику «Чорна пантера» новий правитель африканської країни Ваканда Т'Чалла, який тільки що став королем після трагічної смерті батька, повинен захистити свої землі від внутрішніх і зовнішніх ворогів, що задумали розділити королівство.

Основою екшену послужать комікси Marvel, але Браун втілить в ньому створеного спеціально для фільму персонажа на ім'я Н'Джобу, якого описують як «людину з минулого Т'Чалли». Поки не уточнюється, чи буде він другом або ворогом новоспеченого короля.

В образі Чорної пантери на екрани повернеться Чедвік Боузман, чий герой дебютував у «Першому меснику: Протистояння» на боці Залізної людини.

Також у фільмі зіграють Форест Вітакер, Люпіта Ніонго, Майкл Б. Джордан, Мартін Фріман, Анджела Бассетт і Данай Джекесай Гуріра.

Режисером «Чорної пантери» виступає Райан Куглер, що зняв «Крід: Спадщина Роккі Бальбоа».

Минулий рік став для Брауна справжнім проривом. Актор зіграв у серіалах «Американська історія злочинів», за роль в якій отримав премію «Еммі» і номінацію на «Золотий глобус» і «Це ми», номінованому на 3 «Золотих глобуса». Також він з'явився в комедіях «Павільйон сміху» і «Spaceman».

Скоро Брауна можна буде побачити в байопіку «Маршалл», де головного героя як раз втілює Боузман, так що марвелівський екшен буде не першим їх спільним проектом.

В український прокат «Чорна пантера» вийде 15 лютого 2018 року.

1030 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: