Святкова листівка від «Посіпак»

6 січня 2017,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці «Посіпак» привітали шанувальників цих маленьких жовтих істот святковим артом.

У ці свята посіпаки, вони ж міньйони, вирішили нагадати про собе у своєму офіційному Твіттері, де в католицьке Різдво з'явилася святкова листівка з одягненим у новорічний ковпак посіпакою Бобом, який радіє снігопаду.

Підпис до неї був таким:

Шкідливий або слухняний? #Minions

Знаючи вдачу цих милих створінь, які споконвіку служили найзапеклішим лиходіям, хоча самі зовсім не схожі на поганців, то минулого року вони не могли не нашкодити. Випадково, зрозуміло.

Вперше посіпаки з'явилися на великих екранах у мультфільмі «Нікчемний я» у 2010 році, після чого вони стали одними з найпопулярніших анімованих персонажів нашого часу.

У липні 2015 року ці жовті малюки отримали свій повнометражний сольник, який заробив у світовому прокаті $1,16 млрд, ставши після «Історії іграшок 3» і «Холодного серця» третім мультфільмом-мільярдером в історії кіно. Минулого року до них приєдналися «Зоотрополіс» і «У пошуках Дорі».

Вже скоро посіпаки знову будуть радувати нас в кіно своїми витівками, адже вони повертаються в мультфільмі «Нікчемний я 3», який прибуде в українські кінотеатри 29 червня.

1168 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: