Перший погляд на Мантіс в «Вартових Галактики 2»

4 грудня 2016,  14:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер «Вартових Галактики 2» розкрив, як буде виглядати супергероїня Мантіс у втіленні Пом Клементьефф.

В кінці свіжого трейлера «Вартових Галактики 2», який можна побачити нижче, присутній фрагмент сцени за участю Мантіс, який розкриває зовнішній вигляд і частину здібностей цієї супергероїні.

Сцена показує, як Мантіс доторкається до руки Зіркового лорда і з допомогою дару емпатії дізнається, що він відчуває в даний момент. А він відчуває любов сексуального характеру по відношенню до Гамори, що викликає у Дракса напад нестримного реготу, а у самої Гамори — збентеження і посмішку.

Виглядає нова героїня Кіновсесвіту Marvel дуже чарівно з цими великими темними очима і двома сяючими вусиками на лобі, але нехай її милий зовнішній вигляд вас не обманює. У коміксах Мантіс є великим майстром бойових мистецтв і здатна перемогти в поєдинку навіть таких досвідчених бійців, як Капітан Америка. А її вміння інстинктивно відчувати слабкі сторони опонента і використовувати їх проти нього дозволяє супергероїні пересилювати навіть таких могутніх істот, як бог Тор.

Будучи членом Вартових Галактики, вона виконувала роль психолога групи, використовуючи свої знання, щоб між різними особистостями супергероїв зберігався баланс.

В образах Зіркового лорда, Гамори, Дракса, а також Ракети і Грута у фільмі повертаються Кріс Претт, Зої Салдана, Дейв Батіста, Бредлі Купер і Він Дизель.

В українські кінотеатри «Вартові Галактики 2» увірвуться 5 травня 2017 року.

3229 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: