Новини про фільм (2008)

21 листопада 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася в мережі піснею «Wear Your Crown», яка прозвучить в мюзиклі «Випускний», і глядачі з подивом почули, що в ній читає реп сама Меріл Стріп, зірка хітових мюзиклів «Mamma Mia!». А ви говорите, що 2020 рік не дав нам нічого доброго.

Читати далі...
23 жовтня 2020,  14:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклів «Мамма мія!» і «Мамма мія! 2» Крістін Баранські втілює сучасну версію Скруджа з роману Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня» в новому святковому фільмі від Netflix «Різдво на площі».

Читати далі...
11 вересня 2018,  18:54 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Світові збори марвелівського сиквела «Людина-мураха та Оса» склали $610,4 мільйона, що дозволило йому увійти в десятку найприбутковіших картин 2018 року.

Читати далі...
13 серпня 2018,  13:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент мюзиклу «Mamma Mia! 2» показує музичний номер «Waterloo» у виконанні акторів Г'ю Скіннера та Лілі Джеймс.

Продовження фільму «Mamma Mia!» покаже знайомство молодої Донни (Джеймс) з трьома майбутніми батьками її дочки Софі (Аманда Сайфред). Молодого Гаррі Брайта (Скіннер) вона зустрічає в Парижі в 1979 році. Вони відправляються на прогулянку і в ресторан, де Гаррі вирішує виконати пісню «Waterloo», щоб підкорити серце Донни, в яку закохався з першого погляду.

Дорослих Донну й Гаррі грають Меріл Стріп і Колін Ферт.

Читайте нашу рецензію на фільм «Mamma Mia! 2», який увірвався в українські кінотеатри 9 серпня. А після купуйте квитки на сеанси «Mamma Mia! 2» на нашому сайті, щоб побачити це літнє свято своїми очима.

7 липня 2018,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У сиквелі хітового мюзиклу «Mamma Mia!» знову прозвучить пісня «Dancing Queen», але сцена з нею буде набагато масштабнішою, ніж в оригіналі, як показує дане закулісне відео.

В «Mamma Mia! 2» прозвучать як старі, так і нові пісні гурту ABBA, що не увійшли в перший фільм, і його творці просто не змогли пройти повз знамениту композицію «Dancing Queen» («Танцююча королева»), яка стала гімном цієї історії. Тут під неї знову запалюють Аманда Сайфред, Крістін Баранскі, Пірс Броснан, Стеллан Скарсгард та Джулі Волтерс разом з рештою касту і численним танцювальним ансамблем, який танцює не лише на березі, а й на декількох яхтах. Як вам таке возз'єднання героїв?

Дивіться нову фічуретку «Mamma Mia! 2», в якій Меріл Стріп захоплюється співом Лілі Джеймс. У кіно з 9 серпня.

22 червня 2018,  21:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий аудіокліп музичної кінокартини «Mamma Mia! 2» представляє повну версію пісні «Fernando» у виконанні легендарної Шер і актора Енді Гарсіа.

У продовженні хітового мюзиклу «Mamma Mia!», який вийшов у 2008 році і став тоді найуспішнішим мюзиклом всіх часів, Шер втілює мати Донни (Меріл Стріп) і бабусю Софі (Аманда Сейфрід). Вона без запрошення прибуває на вечірку на честь вагітності своєї онуки і повідомляє, що нарешті зважилася стати справжньою бабусею.

Дивіться новий розширений ТБ-ролик мюзиклу «Mamma Mia! 2». У кіно з 9 серпня.

14 червня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний ТБ-ролик мюзиклу «Mamma Mia! 2», яким поділилася студія Universal Pictures, відправляє нас назад на сонячний грецький острів.

У сиквелі популярного мюзиклу «Mamma Mia!», який вийшов в 2008 році, Софі (Аманда Сейфрід) дізнається про свою вагітність й опиняється в тому самому місці, що і її мама Донна (Меріл Стріп) багато років тому. Вона збирає разом маминих подруг Розі (Джулі Волтерс) і Таню (Крістін Баранскі) та своїх батьків Гаррі (Колін Ферт), Сема (Пірс Броснан) і Білла (Стеллан Скарсгард) й розпитує їх про те, як вони всі познайомилися з Донною в 1979 році.

Молоду Донну втілює зірка «Попелюшки» і «На драйві» Лілі Джеймс.

Слухайте нову версію «Waterloo» з офіційного саундтреку «Mamma Mia! 2». У кіно з 9 серпня.

9 червня 2018,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мюзиклі «Mamma Mia! 2» знову прозвучить знаменита пісня гурту ABBA «Waterloo», яку співатиме молодий Гаррі (Г'ю Скіннер) в надії причарувати молоду Донну (Лілі Джеймс).

Сиквел популярного мюзиклу 2008 року покаже вагітну Софі (Аманда Сейфрід), яка дізнається про минуле своєї мами Донни (Меріл Стріп) і про те, як та зустріла трьох батьків Софі Гаррі (Колін Ферт), Сема (Пірс Броснан) й Білла (Стеллан Скарсгард) в далекому 1979 році.

Дивіться також фрагмент «Mamma Mia! 2», де Джеймс в образі молодої Донни співає пісню «When I Kissed the Teacher». У кіно з 9 серпня.

9 травня 2018,  01:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures опублікувала фінальний трейлер свого майбутнього мюзиклу «Mamma Mia! 2», сиквела хітового фільму 2008 року.

Софі (Аманда Сейфрід) повідомляє своєму чоловікові Скаю (Домінік Купер), що вона вагітна, й вирішує відсвяткувати цю подію, покликавши в гості трьох своїх батьків Гаррі (Колін Ферт), Сема (Пірс Броснан) й Білла (Стеллан Скарсгард) та подруг своєї мами Донни (Меріл Стріп) — життєрадісних Розі (Джулі Волтерс) й Таню (Крістін Баранскі). На вечірці Софі запитує у них, як вони познайомилися з мамою, і сюжет відправляє нас з 2006 у 1979 рік, представляючи молоду Донну (Лілі Джеймс), готову до майбутніх пригод.

Дивіться офіційний український трейлер «Mamma Mia! 2». У кіно з 9 серпня.

25 січня 2018,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася другим заводним трейлером очікуваного мюзиклу «Mamma Mia! Here We Go Again».

Аманда Сейфрід і Меріл Стріп повертаються в продовженні фільму «Mamma Mia!». Софі дізнається, що вона вагітна, і переживає, чи зможе впоратися з материнством, тому на допомогу їй приходять троє батьків Гаррі (Колін Ферт), Сем (Пірс Броснан) і Білл (Стеллан Скарсгард) та життєрадісні подруги її матері Розі (Джулі Волтерс) і Таня (Крістін Баранскі). Флешбеки відправляють нас в 1979 рік, показуючи молоду Донну (Лілі Джеймс), яка зустрічає молоде тріо своїх кавалерів, після чого вона самостійно народжує Софі.

В кінотеатри сиквел Ола Паркера увірветься влітку 2018 року.

3 січня 2018,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures вирішила порадувати шанувальників мюзиклу «Mamma Mia!» новорічним привітанням за участю зірки сиквелу Лілі Джеймс.

У фільмі «Mamma Mia! Here We Go Again» Джеймс втілить молоду Донну, яку в оригіналі зіграла Меріл Стріп. Ролі її найкращих подруг Розі і Тані в молодості, з якими Донна заснувала свою музичну групу «Donna and the Dynamos», дісталися Алексі Дейвіс та Джессіці Кінен Вінн, які також з'являються в даному промо-ролику.

Дивимося перший трейлер «Mamma Mia! Here We Go Again». У кіно мюзикл прибуде цього літа.