Новини про фільм (2017)

16 лютого 2017,  23:41 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

У свій перший уїк-енд прокату в Україні еротична мелодрама «П'ятдесят відтінків темряви» заробила 18,5 мільйонів гривень.

Читати далі...
14 лютого 2017,  16:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вихід на екрани фільму «П'ятдесят відтінків темряви» став добрим приводом для американських шоу зняти свої пародії на історію кохання Крістіана та Анастейші, і однією з таких нас порадував Джиммі Феллон, який на своєму «Нічному шоу» зіграв разом з Дакотою Джонсон в гру «Театр божевільних слів». Акторка спершу придумала кумедні й не пов'язані один з одним слова, а після вони вплели ці слова в сцену знайомства її героїні з Крістіаном з першого фільму. Вийшло дуже смішно.

Нещодавно в комічній пародії на «П'ятдесят відтінків» від Еллен ДеДженерес знявся колега Джонсон по еротичній франшизі Джеймі Дорнан.

14 лютого 2017,  15:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На дивані на «Шоу Грема Нортона» днями зібралися Джеймі Дорнан, Кіану Рівз та Вупі Голдберг, і коли мова зайшла про «П'ятдесят відтінків темряви», актори почали ділитися своїм досвідом зйомок в інтимних сценах. Рівз тут з цікавістю задає колезі підступні запитання, Дорнан розповідає, як смішить Дакоту Джонсон під час їх імітації сексу перед камерами, а Голдберг, виявляється, за всю свою кар'єру жодного разу не знімалася в таких сценах.

Дорнана ви зараз можете побачити в кіно в тих самих «П'ятдесятьох відтінках темряви», а Рівза — в бойовику «Джон Уік 2». Квитки на їх сеанси ви знайдете в нашій афіші.

13 лютого 2017,  23:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісна фічуретка еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків темряви» з українськими субтитрами розповідає словами Дакоти Джонсон, Джеймі Дорнана, режисера Джеймса Фоулі та письменниці Е.Л. Джеймс про зйомки одного з ключових епізодів фільму — маскарадного балу сім'ї Грей.

Нашу рецензію на сиквел «П'ятидесяти відтінків сірого» читайте тут.

Рецензія на фільм «П'ятдесят відтінків темряви»
Продовження мук містера і місіс Біль
12 лютого 2017,  16:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінофеномени бувають декількох видів – популярні франшизи з купою шанувальників, на вихід кожного нового фільму якої чекаєш з величезним бажанням, і «П'ятдесят відтінків сірого», похід на чий сіквел викликає не менші муки, ніж відносини його головних героїв...

Зрозумівши, що екранізації інших романів еротичної трилогії Е. Л. Джеймс можуть поставити хрест на її кар'єрі, режисер Сем Тейлор-Джонсон із задоволенням поступилася своїм місцем Джеймсу Фоулі, який зняв трилер «Ідеальний незнайомець» і працював над такими культовими серіалами, як «Твін Пікс», «Ганнібал» і «Картковий будиночок». Але, очевидно, встояти перед гонораром «П'ятдесяти відтінків темряви» йому не вдалося, і ось перед нами опинився сіквел, на який підуть багато закоханих пар в очікуванні Дня святого Валентина, але навряд чи вони прийдуть від нього в захват.

«П'ятдесят відтінків сірого» були розгромлені як критиками, так і глядачами, але якщо вони і були жахливими, то, принаймні, в той же час були також чимось новим і ненабридлим, а коли дивишся їх продовження, постійно задаєшся питанням, навіщо було знімати після провалу першої частини. Гаразд, популярні романи повинні бути екранізовані, але невже саме таким жахливим чином? Причому враховуючи той факт, що письменниця особисто брала участь у створенні їх адаптацій. Іноді при перегляді здається, що сам сюжет не такий і поганий, от би його тільки втілили з великими почуттями і емоціями інші актори або відредагували інші сценаристи, а не чоловік письменниці Ніал Леонард, який, очевидно, не зміг критично підійти до матеріалу і написати виключно свою адаптацію книги, у якої був би шанс не претендувати на звання найгіршого фільму року.

Другий фільм трилогії показує возз'єднання нещасних коханців Крістіана Грея і Анастейші Стіл, які цього разу намагаються будувати свої стосунки не на контракті з надання та отримання жорстких сексуальних послуг, а на відвертості. Нам розкривають страшне минуле головного героя, вважаючи, що воно пояснює те, ким він став, але ці флешбеки з маленьким Крістіаном насилу вписуються в канву оповіді і виглядають відірваними від головної сюжетної лінії. Навіть здається, що вони були вставлені сюди зовсім з іншого фільму. У «П'ятдесяти відтінках темряви» головні герої знову ходять по ресторанах, сваряться, миряться і займаються сексом, то в неї, то у нього вдома, тобто все відбувається так, як у першій частині, але на цей раз вони ще відвідують світські раути заможної сім'ї Греїв і замість катань на вертольоті катаються на яхті.

Екранної хімії між Дакотою Джонсон і Джеймі Дорнаном цього разу не додалося, тому спостерігати за їх грою в любов і пристрасть дуже ніяково, а сцени сексу і зовсім хочеться перемотати. Вони ніби тільки зараз зрозуміли, на що підписалися, і в кадрі показують не якусь епічну історію кохання, а двох нещасних акторів, замкнених у тій самій Червоній кімнаті, звідки їх випустять лише після завершення роботи над третім фільмом.

Творці «П'ятдесяти відтінків темряви» все намагалися заінтригувати глядача відразу двома колишніми Крістіана: Єленою Лінкольн, яка розбестила його в юному віці, і неврівноваженою Лейлою, яка переслідує Ану, але Кім Бейсінгер і Белла Хіткот аж ніяк не прикрасили цими ролями свої фільмографії. Обидві героїні виглядають прісно, незважаючи на те, що повинні підливати масла у вогонь відносин головних героїв. Порадував тільки ляпас Єлені, але, на жаль, він послідував не від Ани.

Що ж стосується нового боса Ани Джека Хайда, якого зіграв досить привабливий Ерік Джонсон, то сцена його залицянь до неї є однією з найбезглуздіших в даному фільмі. І хоча його тезка, що втілює головну героїню, в житті і в інших образах виглядає цікавою, милою і привабливою, то в даному випадку, коли перед нами вона – тремтяча, як осиковий лист, Ана, яка, здається, боїться своєї тіні і не може виразити свою думку, не виглядаючи так, ніби зараз зомліє, то надзвичайна увага до неї всіх підряд виглядає неправдоподібною. Але чим далі, тим очевидніше стає, що вона просто якийсь магніт для садистів.

Продовження «П'ятдесяти відтінків сірого» виглядає жахливо нудно, затягнуто і знову, що дивно для фільму, де головною темою виступає секс, несексуально. Дивно читати в новинах, як ця прозаїчна мелодрама в деяких країнах створює бум у галузі продажів іграшок для дорослих, оскільки бажання повторювати еротичні ігри в стилі Крістіана і Ани вона не викликає. Тут знову толком не показують справжній світ БДСМ, представляючи його у винятково гламурному і відірваному від реальності світлі, тому хочеться вірити, що на сеанси дійсно не пускають неповнолітніх, у яких фільм може викликати хибне і романтизоване сприйняття постільного садомазохізму.

Єдиним плюсом кінокартини знаходжу пісню «I Don't Wanna Live Forever», яка, незважаючи на свою попсовість, додала хоч якусь іскру і стала єдиним, що запам'яталося з того, що відбувається на екрані. Так що якщо ви шукайте собі фільм, щоб подивитися зі своєю другою половинкою на День святого Валентина, то краще сходіть на «Джона Уіка 2» і помилуйтеся на крутого Кіану Рівза в образі невразливого найманого вбивці. Це буде набагато романтичніше і запальніше, ніж 2 години мук в компанії Крістіана і Ани.

Розірваний контракт ще не означає, що Крістіан і Ана будуть щасливі разом, оскільки їм обом дуже подобається бути містером і місіс Біль.

10 лютого 2017,  14:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «П'ятдесят відтінків темряви» Дакота Джонсон і Джеймі Дорнан розкрили, що з фільму була вирізана ключова сцена сексу.

Читати далі...
9 лютого 2017,  18:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків темряви» в український прокат представляємо п'ятірку найзагадковіших персональних постерів з його героями.

Читати далі...
8 лютого 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році режисер еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків темряви» Джеймс Фоулі повідомив, що в рамках її промо-кампанії будуть використовуватися відео в форматі віртуальної реальності, і ось напередодні виходу кінокартини в кіно був представлений VR-ролик, що запрошує глядача відправитися на бал-маскарад містера і місіс Грей, де головні герої Крістіан (Джеймі Дорнан) і Анастейша (Дакота Джонсон) зустрінуть його колишню Єлену (Кім Бейсінгер).

Побачити «П'ятдесят відтінків темряви» в кінотеатрах України ви зможете вже з завтрашнього дня.

7 лютого 2017,  15:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті бойовик «Джон Уік 2» згадав, що виходить в прокат перед Днем святого Валентина разом з еротичною мелодрамою «П'ятдесят відтінків темряви», і вирішив трохи її спародіювати, пропонуючи переодягнутися в щось на відтінок темніше в своєму ТБ-ролику з Супербоула.

Які фільми складуть їм компанію у кіно в День всіх закоханих? Читайте в нашому огляді.

2 лютого 2017,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Він — привабливий мільйонер з темним секретом і в перуці, вона — працівниця фірми канцтоварів Staples з шикарними накладними грудьми. Це було кохання з першого погляду... Зірка еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків темряви» Джеймі Дорнан навіть не підозрював, яким сміховинним комедійним скетчем обернеться його похід на шоу Еллен Дедженерес.

Побачити Дорнана в образі Крістіана Грея ви зможете в кіно з 9 лютого.

31 січня 2017,  00:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому фрагменті еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків темряви» Крістіан (Джеймі Дорнан) та Ана (Дакота Джонсон) йдуть на побачення в ресторан, і в кінці вечері він просить дівчину зняти трусики, через що поїздка в ліфті готелю опісля стає дуже гарячою.

Тут звучить головна композиція фільму «I Don't Wanna Live Forever», а повний список його пісень саундтрека ви знайдете тут.

23 січня 2017,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Какими новинками кино нас порадуют в этот День святого Валентина? Читайте в нашем обзоре.

Читати далі...