Новини про фільм (2014)

4 липня 2017,  01:40 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

«Трансформеры: Последний рыцарь» заработали в свой премьерный уик-энд почти в два раза меньше, чем любой другой фильм этой франшизы.

Читати далі...
23 червня 2017,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь выхода «Трансформеров: Последний рыцарь» в украинский прокат, представляем об этом блокбастере два десятка интересных фактов.

Читати далі...
28 березня 2015,  12:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures планує розширити франшизу «Трансформерів» спін-оффами і новими сіквелами.

Допомагати в розширенні Всесвіту «Трансформерів» буде оскароносний сценарист Аківа Голдсман. Співпрацю з ним вирішили почати режисер Майкл Бей і продюсер Лоренцо Ді Бонавентура, які працювали разом над створенням усіх чотирьох фільмів про протистояння двох інопланетних рас Автоботів і Десептиконів.

Голдсман найбільш відомий завдяки фільмам «Я, робот», «Нокдаун», «Код Да Вінчі» і «Я – легенда», а «Оскар» він отримав за «Ігри розуму». Але при роботі над цією франшизою він буде виконувати не стільки обов'язки сценариста, скільки повинен буде зібрати «повну кімнату письменників», у яких повинні будуть народитися ідеї щодо сіквелу з двох частин і потенційних спін-оффів.

Швидше за все Голдсман приєднається до Бея, Ді Бонавентури та Стівена Спілберга в якості продюсера франшизи.

Невідомо, чи повернеться Бей в режисерське крісло наступних «Трансформерів», зараз він зайнятий проектом «13 годин».

Франшиза є величезним пріоритетом для Paramount Pictures, адже її останній фільм «Трансформери: Епоха винищення» зібрав в минулому році більше $1 мільярда в світовому прокаті, ставши третім фільмом з цієї серії, який перетнув таку рису.

22 лютого 2015,  15:04 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

За день до церемонії «Оскар» традиційно роздають «Золоті малини», відзначаючи найгірші фільми і акторів минулого року. Найгіршим фільмом в цей раз визнали «Врятувати Різдво».

Лідерами серед лауреатів виявилася сімейна комедія «Врятувати Різдво», яка зараз знаходиться на останньому місці за оцінками користувачів сайту IMDB з рейтингом в 1,5. «Врятувати Різдво» стало Найгіршим фільмом з Найгіршим сценарієм, а Кірк Камерон, що зіграв у ньому, став Найгіршим актором і разом зі своїм его – Найгіршим екранним дуетом.

Найгіршим режисером визнали Майкла Бея за «Трансформери: Епоха винищення», які були номіновані 7 разів.

Зате в очах «Золотої малини» нарешті реабілітувався Бен Аффлек, який від переможця «Золотої малини» «Джильї» пройшов шлях до улюбленця «Оскара» за «Арго» і «Загублену».

Читати далі...
6 грудня 2014,  13:59 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська академія кінематографічних мистецтв і наук оголосила десять потенційних претендентів на оскарівську номінацію в категорії Кращі візуальні ефекти.

Десять фільмів, які особливо вразили цього року академіків спецефектами, з яких тільки п'ятеро будуть номіновані на «Оскар»:

Хороші шанси отримати номінацію є у кінокартини «Хоббіт: Битва п'яти армій», оскільки обидві попередні частини трилогії Пітера Джексона також були номіновані в цій категорії. Але жодна з них так і не отримала жодного «Оскара». За такою аналогією можуть отримати номінацію також фільми «Світанок планети мавп» і «Трансформери: Епоха винищення», а ось «Ніч у музеї: Секрет гробниці» швидше за все не стане номінантом, як і обидва попередні фільми цієї трилогії.

Торік «Оскар» у цій категорії взяла «Гравітація», так що спецефекти «Інтерстеллар» навряд чи залишать академіків байдужими.

Набагато менше шансів у марвеловскіх екшенів «Перший месник: Друга війна» і «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього», ці франшизи не користуються у академіків особливою любов'ю. Можливо удачу студії Marvel принесе фільм-новачок «Вартові галактики», будучи улюбленцем публіки та критиків.

Залишаються «Годзілла» і «Чаклунка», і тут з першого погляду більше шансів отримати номінацію у першого фільму.

Долю кінокартин в цій категорії вирішуватимуть члени відділу виконавчого комітету візуальних ефектів, яким 10 січня буде представлено 10-хвилинні уривки з кожного з перерахованих вище фільмів. Після вони голосуватимуть за п'ять фільмів, які, на їхню думку, заслуговують бути претендентами на «Оскар».

Повний список офіційних номінантів на «Оскар-2015» буде оголошено 15 січня 2015 року. 87-а церемонія нагородження відбудеться 22 лютого.

Рецензія на фільм «Трансформери: час вимирання»
Трансформеры. Четвертая часть франшизы.
26 червня 2014,  18:30 | Рецензії | Автор: Андрей Головешко

Итак, один из самых ожидаемых фильмов года Трансформеры: Эпоха истребления наконец-то вышел в мировой прокат. Фильм является четвертой частью знаменитой франшизы, поэтому прежде чем смотреть его – вам обязательно стоит увидеть первые три части. Эпоха истребления очень отличается от предыдущих частей, прежде всего новым актерским составом. Вместо веселого и юного Шайи ЛаБафа, появляется брутальный Марк Уолберг. Марку безусловно удалось зацепить зрителей, ведь теперь главный герой стал куда сильнее и может самостоятельно дать отпор могущественным врагам, а не прятаться за спинами у автоботов. Остальные актеры хоть и не столь заметны, но дополняют общий образ фильма. Отдельно хочу выделить Стэнли Туччи, который шикарно влился во вселенную Трансформеров. 

Самих автоботов стало меньше, теперь их всего пять, а врагов наоборот стало значительно больше. Здесь вам и новая вражеская раса трансформеров во главе с Локдауном, и штучно созданные злые копии всеми известных автоботов. В целом, фанатам данной вселенной этот фильм явно понравится. Визуальная картинка в Эпохе истребления – бесподобная. Смотреть на экшн сцены стало гораздо приятней и работа режиссера, безусловно, очень порадовала. Майкл Бэй мастер своего дела и в этом фильме он так же не подкачал. Постоянные драки, взрывы, интересные сюжетные повороты и это далеко не весь список того что вас ждет.

Из минусов, пожалуй, стоит выделить затянутость фильма. Сама история очень уж долго начинается и первые минут 40 практически нет никаких действий. Сам фильм идет 2 часа 45 минут и временами бывает скучно. Конечно же, нам пытаются не дать скучать, битвы одна за другой, много шуток и диалогов, но после 2-х часов просмотра – запал пропадает и хочется скорей увидеть развязку. Так же из минусов отмечу бесполезность Джека Рейнора (Шейн) и Николы Пельтц (Тесса). Весь фильм эта пара стоит за спиной у главного героя и толком нечего полезного не делает.

Звуковое сопровождение в фильме изумительное. Стив Яблонски постарался на славу и за это ему огромное спасибо. Так же порадовал саундтрек от Imagine Dragons. По сравнению с предыдущими тремя фильмами франшизы, четвертая часть стала куда серьезней и уже рассчитана на более взрослую аудиторию. Шуток стало гораздо меньше, а суровости и брутальности куда больше. Нельзя сказать, что это плохо, ведь в фильме затронуты довольно важные темы, например отношения отца и дочери. Еще стоит отметить, что никакой пропаганды американской армии в этой части нет. Здесь военные наоборот являются врагами автоботов и это уже довольно интересно.

В целом, фильм смотрится очень свежо и за это стоит отдать должное Майклу Бэю. Множество изменений, смелых режиссерских ходов и это очень радует. Как и в предыдущих частях - минусов довольно много, но посмотреть Трансформеры: Эпоха истребления я, безусловно, советую. Надеюсь, в пятой части нас ждет что-то не менее интересное и захватывающее.

19 травня 2014,  14:57 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Майкл Бей запрошує глядачів у світ «Трансформерів». Людство потроху оговтується від хаосу і намагається відновити рівновагу на власній планеті. Простий механік з донькою випадково стають причиною повернення могутніх машин Автоботів і Десептиконів на Землю. Битви не уникнути! Не пропустіть, адже касові збори попереднього фільму «Трансформери» побили всі можливі рекорди останніх років.

У кінотеатрах України і Росії з 26 червня.

22 березня 2014,  23:55 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Людство потроху оговтується від хаосу і намагається відновити рівновагу на власній планеті. Простий механік з донькою випадково стають причиною повернення могутніх машин Автоботів і Десептиконів на Землю. Битви не уникнути! Не пропустіть, адже касові збори попереднього фільму «Трансформери» побили всі можливі рекорди останніх років.

У кінотеатрах України і Росії з 26 червня.

3 лютого 2014,  11:27 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перші відео фрагменти фантастичного блокбастеру «ТРАНСФОРМЕРИ: ЧАС ВИМИРАННЯ»!

Майкл Бей запрошує глядачів у світ «Трансформерів». Людство потроху оговтується від хаосу і намагається відновити рівновагу на власній планеті. Простий механік з донькою випадково стають причиною повернення могутніх машин Автоботів і Десептиконів на Землю. Битви не уникнути! Не пропустіть, адже касові збори попереднього фільму «Трансформери» побили всі можливі рекорди останніх років.

У кінотеатрах України і Росії з 26 червня!

21 травня 2013,  14:24 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Голлівуд, Каліфорнія – Майкл Бей та Paramount Pictures сьогодні оголосили, що китайську актрису Лі БінбінОселя зла: відплата») затвердили на роль в стрічці «Трансофрмери 4». Актриса приєднується до Марка Волберга, Стенлі Туччі, Келсі Греммер, Джека Рейнора, Ніколя Пелтца та Софії Майлз в четвертій частині успішної фантастичної франшизи, основаної на персонажах компанії Hasbro. Фільм запланований до прокату 27 червня 2014 року.

«Я радий, що до нас приєдналася Лі Бінбін і що ми зніматимемо частину фільму в її рідному Китаї. Мене завжди надихала робота з найкращими акторами, а склад нашої стрічки саме таким і є», - говорить Майкл Бей.

Останні фільми, в яких знялася актриса, є хітами в Китаї – стрічка режисера Цу Харка «Детектив Ді і таємниця фантомного полум’я» та , «1911». Вона почала працювати і в американському кіно, нещодавно знявшись в стрічці Пола Андерсона «Оселя зла: відплата», а до того – в фільмі «Сніжна квітка і таємничий вітер», а також «Заборонене королівство». Журнал Variety назвав її «азіатською зіркою року», що відзначали в Лос-Анджелесі минулого місяця. Лі представляють компанії UTA та Li Bingbing Studio.

«Я страшенно рада працювати з Майклом Беєм. «Трансформери» справили вплив на багато поколінь китайців, а франшиза повнометражних фільмів має дуже велику фанатську базу. Я щаслива приєднатися до цього міжнародного проекту. Дякую Paramount за запрошення!» - Лі Бінбін.

Paramount, China Movie Channel та Jiaflix Enterprises в квітні оголосили угоду про співпрацю по зйомках «Трансформерів 4» в Китаї. Відповідно до угоди, China Movie Channel, а також державна теле-радіо-адміністрація (SARFT), співпрацюватимуть з Paramount та сприятимуть зйомкам стрічки в Китаї. В китайський прокат фільм вийде також 27 червня 2014 року. Сторони також домовились співпрацювати і по іншим напрямкам щодо «Тарнсформерів 4», в тому числі по вибору локацій в Китаї, театральному промоушену, а також можливим пост-продакшн активностям в Китаї і кастингу акторів.

Дана угода являє собою перший випадок співпраці China Movie Channel із західною кіностудією.

«Ми раді, що міс Лі Бінбін зніметься в крупній ролі в «Тарнсформерах 4», надзвичайно успішній світовій франшизі, - говорить Йан Хаомінь, президент China Movie Channel. – Міс Лі відома талановита китайська актриса, яка має багато фанів в Китаї. В її арсеналі є також багато успішних проектів з China Movie Channel та M1905.com. Ми бажаємо їй успіху та любові світової аудиторії, яка безперечно оцінить її талант».

Зйомки проходитимуть на численних локаціях в США та Китаї. Режисер стрічки Майкл Бей. Продюсери: Лоренцо ді Бонавентура, Дон Серфі, Том ДеСанто та Йан Брайс. Виконавчі продюсери: Стівен Спілберг, Майкл Бей, Браян Голднер та Марк Варадіан. Сценарій Ерена Кругера на основі персонажів компанії Hasbro.

Третій фільм, «Трансформери: темний бік місяця» є п’ятим фільмом усіх часів в рейтингу по касовим зборам - $1.124 мільярди в світовому бокс-офісі.