Новини про фільм (2013)

18 березня 2014,  15:24 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Екшн-бойовик «300 спартанців: Розквіт імперії» вже на дев'ятий день прокату - до 15 березня - подолав позначку в 200 мільйонів доларів світових касових зборів. Спільну заяву про це зробили Ден Феллман, президент підрозділу національного кінопрокату, та Вероніка Кван Ванденберг, президент з міжнародної дистрибуції «Уорнер Бразерс Пікчерз».

У національному прокаті фільм заробив 78,3 мільйона доларів, на міжнародних ринках - 158 мільйонів доларів, що в загальній сумі склало 236,3 мільйона доларів валових зборів.

Крім того, вражаючих результатів домігся фільм і від сеансів у форматі IMAX 3D: на 342 IMAX екранах у США фільм зібрав 11,4 мільйона доларів, міжнародний прокат в даному форматі приніс збори в 9,4 мільйонів доларів на 182 екранах, що дало в сукупності 20600000 доларів світових касових зборів.

У своєму зверненні Феллман привітав творців картини і знімальну групу з тим, що вони «не тільки створили надзвичайно захоплюючий пригодницький бойовик, привабливий для фанатів оригінальних «300 спартанців», а й зуміли розпалити інтерес тієї частини аудиторії, вік якої міг не дозволити їй подивитися першу частину франшизи на великому екрані», додавши, що «з сильним «сарафаном» - особливо в соціальних мережах - можна очікувати стійкого і тривалого прокату протягом кількох наступних тижнів».

Вероніка Кван Ванденберг заявила:

Це чудовий старт для фільму «300 спартанців: Розквіт імперії», одночасно запущеного на 58 ринках з приголомшливими результатами. Як показала першість на стартовій позиції на головних ринках по всьому світу, включаючи Великобританію, Мексику, Росію, Німеччину, Італію, Іспанію, Корею, Бразилію і Австралію, неймовірний масштаб подій картини подолав всі можливі географічні та мовні кордони.

4 лютого 2014,  11:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Після перемоги над царем Леонідом перська армія на чолі з Ксерксом рухається на північ. На її шляху виявляється флот Афін під керівництвом адмірала Фемистокла. Сили противників не рівні, і Фемістокл змушений вступити в союз із заклятим ворогом афінської держави Спартою. Тільки об'єднавшись у ворогуючих полісів-держав є шанс щось протиставити могутньому Ксерксу.

У кінотеатрах України і Росії з 6 березня.

4 січня 2014,  14:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey
Презентуємо вашій увазі другий дубльований український трейлер до фільму «300 спартанців: Відродження імперії». Режисер у фільму маловідомий Нома Мурра, ну а сценариста всі ми знаємо - Зак Снайдер, який був сценаристом і фільму «300 спартанців» 2007 року. У головних ролях: Салліван Степлтон, Єва Грін, Ліна Хіді.

Перемігши 300 спартанців, перська армія під командуванням Ксеркса вирушила на південь, до великих грецькіх міст. Перше місто на шляху армії Ксеркса - Афіни, які славяться своїм сильним флотом, очолюваним Фемістоклом.

У кінотеатрах України і Росії з 7 березня.

10 жовтня 2013,  20:33 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Перемігши 300 спартанців, перська армія під командуванням Ксеркса вирушила на південь, до великих грецьких міст. Перше місто на шляху армії Ксеркса - Афіни, яке славиться своїм сильним флотом, очолюваним Фемістоклом.

У кінотеатрах України і Росії з 7 березня 2014 року.