«Я ніколи не...»: трейлер і дата прем'єри фінального сезону хітового молодіжного серіалу

3 июня 2023,  08:20 | Новости сериалов

Божевільний випускний рік наближається... Стримінгова платформа Netflix поділилася трейлером четвертого і заключного сезону свого популярного молодіжного серіалу «Я ніколи не...», головну роль в якому виконує акторка Майтреї Рамакрішнан.

У драматичній комедії «Я ніколи не...» Рамакрішнан втілює Деві, дівчину-підлітка, яка є американкою індійського походження. На початку серіалу вона сумує за нещодавно померлим батьком і намагається подолати соціальні та романтичні пастки середньої школи, проте тепер прийшов час попрощатися зі школою і вступити до університету своєї мрії. Але перед цим Деві чекає ще чимало незручних ситуацій та пригод. На щастя, поруч завжди є вірні подруги Елеанор (Рамона Янг) та Фабіола (Лі Родрігес).

У трейлері фінального сезону Деві так само здивована, як і ми, побачивши свого колишнього коханого Пакстона (Даррен Барнет) в коридорах школи, враховуючи те, що він закінчив школу у фіналі 3 сезону. Крім того, між Деві та Беном (Джарен Льюїсон) після того, як вони «зробили це», все досить незручно.

І, звичайно, у цей час у школі з'являється новий хлопець (його зіграє зірка популярного серіалу «З любов'ю, Віктор» Майкл Чіміно), який привертає увагу Деві.

На Netflix заключні серії «Я ніколи не...» можна буде подивитися з 8 червня.

723 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: