Шоу без Гоббса: дивіться новий промо-ролик екшену «Форсаж 10» з Джейсоном Стейтемом

26 мая 2023,  04:16 | Новости фильмов

Декард Шоу повертається на великі екрани і не збирається брати заручників у новому пригодницькому блокбастері «Форсаж 10», який зняв режисер «Перевізника».

У новому розділі пригод команди відчайдушних гонщиків, які вже не раз рятували світ, їм знову допомагатиме Декард Шоу у втіленні зірки жанру екшен Джейсона Стейтема. Шоу був головним антагоністом «Форсажа 7», коли прибув, щоб помститися Дому та його близьким за свого брата, проте згодом стало відомо, що він не вбивав Хана (Сон Ган) і є не таким вже й поганцем, тож Декард перейшов на світлу сторону і навіть врятував сина Дома від Сайфер (Шарліз Терон).

Цей персонаж у дуеті з агентом Гоббсом (Двейн Джонсон) став настільки популярним, що вони навіть отримали свій спін-оф «Форсаж: Гоббс та Шоу», що заробив пристойну суму в прокаті. Хто знає, можливо в майбутньому Гоббс та Шоу знову возз'єднаються для чергової пригоди.

А поки шанувальникам Стейтема доводиться насолоджуватися його другорядною роллю у десятому «Форсажі», який зняв його давній друг Луї Летерьє, з яким вони разом працювали над культовими бойовиками «Перевізник» та «Перевізник 2».

Також цього року Стейтем зіграє одну з ключових ролей в екшені «Нестримні 4» та знову боротиметься з доісторичною акулою у стрічці «Мег 2».

Купуйте квитки на фільм «Форсаж 10» на нашому сайті.

798 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: